Latvijas Pasts papildina privātpersonu datu bāzi līdz vairāk nekā 214 000 ierakstu un nosaka desmit planšetdatoru Apple iPad Air2 laimētājus

05.02.2015

Latvijas Pasts papildina privātpersonu datu bāzi līdz vairāk nekā 214 000 ierakstu un nosaka desmit planšetdatoru Apple iPad Air2 laimētājus

Noslēgusies Latvijas Pasta organizētā kampaņa, kuras laikā klienti izvēlējušies iespēju turpmāk saņemt aktuālu informāciju un piedāvājumus par sev svarīgām un saistošām tēmām no uzņēmuma sadarbības partneriem. Kopumā Latvijas Pasta privātpersonu datu bāzi veido ieraksti par vairāk nekā 214 000 klientu, bet kampaņas laikā datu bāze papildināta par 5 000 ierakstu. No visiem kampaņas dalībniekiem Latvijas Pasts izlozes kārtībā noteica desmit klientus, kuri savā īpašumā iegūst kampaņas galveno balvu – planšetdatoru Apple iPad Air2.

Latvijas Pasta privātpersonu datu bāzi kopumā veido vairāk nekā 214 000 unikālu ierakstu par klientiem, kuri piekrituši saņemt tieši sev adresētus Latvijas Pasta sadarbības partneru informatīvos un reklāmas materiālus par klientam svarīgām un saistošām tēmām, piemēram, vaļaspriekiem un hobijiem, interešu izglītību, veselību, mājsaimniecību u.c. Kampaņas laikā, kas norisinājās no 2014.gada 24.novembra līdz šā gada 30.janvārim, speciāli izveidotā interneta vietnē www.ipadspele.lv aptuveni 5 000 uzņēmuma klientu aizpildīja anketas, izvēloties turpmāk saņemt adresētus informatīvos materiālus.

2014.gada Latvijas Pasta pētījuma rezultāti liecina, ka 62% aptaujāto uzņēmuma klientu atzinīgi vērtē un piekrīt saņemt tieši sev adresētus informatīvos un reklāmas materiālus. Latvijas Pasts klientiem, kuri piekrituši informācijas iekļaušanai adresātu datu bāzē, nodrošina uzņēmuma sadarbības partneru tieši klientam sagatavoto informatīvo un reklāmas materiālu saņemšanu, kā arī nodrošina iespēju mainīt, papildināt informāciju par vēlamajiem informatīvajiem materiāliem vai atteikties no to turpmākas saņemšanas. Pieteikties informatīvo un reklāmas materiālu saņemšanai iespējams, abonējot preses izdevumus Latvijas Pastā, piedaloties dažādās uzņēmuma organizētajās kampaņās un akcijās, kā arī zvanot pa uzņēmuma informatīvo tālruni 27008001, 67008001.

Kampaņas laikā ikviens klients, kurš interneta vietnē www.ipadspele.lv izvēlējās papildināt uzņēmuma privātpersonu datu bāzi, piedalījās 100 Philips austiņu izlozē, kopā Latvijas Pastam izlozējot 700 Philips austiņu laimētājus. Papildus klientiem bija iespēja piedalīties arī desmit planšetdatoru Apple iPad Air2 izlozē, sakrājot četras atšķirīgu fragmentu pastkartes, kas kopā veidoja lielāku attēlu. Desmit planšetdatori tika izlozēti starp kampaņas dalībniekiem, kuri interneta vietnē www.ipadspele.lv ievietoja četru atšķirīgo pastkaršu vienotu attēlu. Planšetdatoru laimētāji ir Aija Krompāne no Kārsavas novada, Inga Ļebedeva no Krustpils novada, Jekaterina Zarecka no Olaines, Mārtiņš Puzulis no Skrundas novada, Marina Einberga no Smiltenes novada, Leo Lapiņš no Valmieras, Anna Kalniņa no Rēzeknes, Jānis Kalniņš no Rēzeknes, Inese Aleksejeva no Rīgas un Mārtiņš Ozols no Rīgas. Laimētāju saraksts publicēts arī kampaņas interneta vietnē šeit. Latvijas Pasts sveic laimētājus un sazināsies ar katru personiski par balvas – planšetdatora Apple iPad Air2 – saņemšanu.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda,
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
E-pasts: agija.terauda@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts