Latvijas Pasts piedalās Siguldas pilsmuižas pasta stacijas atklāšanā

26.05.2015

Latvijas Pasts piedalās Siguldas pilsmuižas pasta stacijas atklāšanā

22.maijā, Siguldā notika papīrmākslas darbnīcas Viktora vēstules trešās sezonas un romantiskās Siguldas pilsmuižas pasta stacijas atklāšana, kura tapusi sadarbībā ar Latvijas Pastu.

Sadarbībā ar Latvijas Pastu Viktora vēstulēs tika atvērta Siguldas pilsmuižas pasta stacija, kurā pieejams pašgatavots vēstuļu papīrs, kartītes, aploksnes un īpašā Viktora vēstuļu marka, kura veidota caur Latvijas Pasta vietni http://www.manapastmarka.lv/, kur ikviens var izveidot savu personalizēto pastmarku Latvijai, Eiropai vai visai pasaulei.

Latvijas Pasts Viktora vēstuļu pasta staciju ir nodrošinājis ar pastkastīti, sveicienu kartītēm un informatīviem bukletiem par pareizu sūtījumu noformēšanu. Pasta stacijā ikviens var ar spalvaskātu un tušu uzrakstīt sveicienus un nosūtīt tos. Sūtījumus ar sveicieniem no Siguldas iespējams arī glīti noformēt un apzīmogot. 

Papīrmākslas darbnīcas apmeklētājus visas sezonas garumā priecēs dažādas izstādes, kuru vēstījumam izmantots pastkartes formāts – darbnīcā tapušā papīrā ielejot senu fotogrāfiju, karšu, zīmējumu attēlus. Šajā sezonā tiks veidots arī Siguldas vēstures stāsts, kas sastāvēs no informācijas avotiem – fotogrāfijām, kuras tiks ielietas papīrā, līdz rudenim izveidojot Siguldiešu vēstures grāmatu.

  


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku.

 

Papildus informācijai
Gita Valtenberga
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: gita.valtenberga@pasts.lv
Mob.:+37129283386
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts