Latvijas Pasts ir par mazo ideju lielo spēku

08.06.2015

Latvijas Pasts ir par mazo ideju lielo spēku

11. jūnijā jau ceturto reizi notiks tehnoloģiju, izklaides un mākslas prezentāciju forums TEDxRIGA. Šī gada pasākuma vadmotīvs ir The Power of Small jeb Mazā spēks.

Šī gada konferencē notiks diskusija par to, cik lielas izmaiņas katrs no mums var radīt un padarīt savu un apkārtējo dzīvi jēgpilnāku, interesantāku un labāku. Ar TEDxRIGA konferences programmu varat iepazīties šeit.
Šogad Latvijas Pasts ir kļuvis par vienu no TEDxRIGA konferences atbalstītājiem un tādēļ piedāvās unikālu iespēju – saiti, kur būs iespējams vērot konferences tiešraidi. Saiti būs iespējams iegūt Latvijas Pasta mājaslapā. Konferences ietvaros tās apmeklētāji un dalībnieki varēs nosūtīt sveicienus ar personalizēto TEDxRIGA pastmarku. Latvijas Pasts piedāvā ikvienam izveidot savu unikālo personalizēto pastmarku portālā www.manapastmarka.lv/ augšupielādējot sev vēlamu attēlu un izvēloties pastmarku veidu - Latvijai, Eiropai vai visai pasaulei.
Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs uzsver: “Pasts ir viena no dinamiskākajām nozarēm, kas mainās un mēs šobrīd esam ļoti aktīvā pārmaiņu periodā. Latvijas Pasts spēj pieņemt jaunus izaicinājumus un noteicošais mums ir tas, ko vēlas klients – kvalitatīvu servisu. Tehnoloģiju attīstība rada jaunas iespējas, liek mums visiem būt dinamiskā kustībā, vienmēr pieejamiem, bet mēs vēlamies, lai cilvēki atgriežas arī pie īstām, reālām vērtībām. Mēs esam par mazo ideju lielo spēku, jo arī ikdienā nosūtīta pastkartīte, īsta, ar savu roku rakstīta ir viena no šādām idejām”.

Latvijas Pasts aicina iegūt iedvesmu ar pievienoto vērtību – ideju, skatoties TEDxRIGA konferenci, 11. jūnijā, ienākot mājaslapā http://pasts.lv/.

 

Papildus informācijai
Gita Valtenberga
VAS Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: gita.valtenberga@pasts.lv
Mob.:+37129283386
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts