Latvijas Pasts Positivus festivāla apmeklētājiem piedāvās nosūtīt īpašas pastkartītes

15.07.2015

Latvijas Pasts Positivus festivāla apmeklētājiem piedāvās nosūtīt īpašas pastkartītes

Latvijas Pasts aicina ikvienu festivāla Positivus apmeklētāju nosūtīt īpašas pastkartes uz kurām iemūžināt savas sajūtas vai uzrakstīt sveicienu un turpat arī nosūtīt. Pastkartes ar speciālo Positivus zīmogu no festivāla teritorijas būs iespējams nosūtīt adresātam uz jebkuru pasaules valsti.

Īpašās festivāla Positivus pastkartes būs iespējams iegādāties un nosūtīt gan Latvijas Pasta nodaļā telšu pilsētiņā (karte), gan festivāla teritorijas informācijas centrā. Festivālam ir piešķirts savs unikāls pasta indekss LV-4099, un tas attēlots arī īpašajā Positivus zīmogā, ar ko tiks zīmogotas visas no festivāla teritorijas izsūtītās pastkartes. Positivus pastkartes un festivāla īpašo zīmogu iespējams aplūkot šeit.

Positivus apmeklētāji būs laipni gaidīti apmeklēt Latvijas Pasta nodaļu telšu pilsētiņā, kur būs iespēja piedalīties dažādos atjautības uzdevumos un saņemt Latvijas Pasta balvas. Festivāla mirkļu iemūžināšanai Latvijas Pasts piedāvās savā teltī nofotografēties pie īpaši sarūpētām foto sienām (ar savām līdzi ņemtajām bildēšanas ierīcēm) par atmiņu no festivāla Positivus 2015.

Latvijas Pasts jau ceturto gadu Positivus apmeklētājiem piedāvā uz festivāla teritoriju Salacgrīvā laikus nosūtīt sev nepieciešamās personiskās lietas un pēc festivāla tās nosūtīt atpakaļ uz mājām. Nodot mantas nosūtīšanai uz Positivus varēja 33 Latvijas Pasta nodaļās no 8. līdz 14.jūlijam un sākot no 16.jūlija plkst. 15.00 saņemt tās Latvijas Pasta nodaļā festivāla telšu pilsētiņā. Mantas nosūtīšanai atpakaļvirzienā tiks pieņemtas līdz 20. jūlija plkst. 13.00, pēc tam tiks uzsākta sūtījumu piegāde uz mājām. Sūtījumus būs iespējams nosūtīt ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī uz ārvalstīm. Sīkāka informācija par Latvijas Pasta sniegtajiem pakalpojumiem Positivus festivālā, pasta nodaļām un laiku, kurā jānodod sūtījums, lai tas savlaicīgi sasniegtu festivāla teritoriju, atrodama te

 

Papildus informācijai
Eva Puriņa
VAS Latvijas Pasts
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: eva.purina@pasts.lv
Mob.:+37126369315
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts