Līvānu pasta nodaļa darbu atsāks tuvākajās dienās un atradīsies inovāciju centrā

07.09.2015

Līvānu pasta nodaļa darbu atsāks tuvākajās dienās un atradīsies inovāciju centrā

Līvānu pasta nodaļas ēka Rūpniecības ielā 1, Līvānos tehniskā stāvokļa dēļ kopš pagājušās nedēļas ir slēgta apmeklētājiem. Pagaidām sūtījumus un ierakstītās vēstules var saņemt Stacijas ielā 2, "Baltā māja", Līvāni. Ierakstītās vēstules un sūtījumus var saņemt darba dienās no plkst. 9.00-16.00, sestdienā un svētdienā slēgts. Tālruņa numurs +371 27892727.

Līvānu novada domes priekšsēdētājs Andris Vaivods 2015.gada 7.septembrī tikās ar Latvijas Pasta Latgales reģiona vadību un vienojās, ka tuvāko dienu laikā Līvānu pasta nodaļa atsāks sniegt pilnu pakalpojumu klāstu un atradīsies Līvānu inženiertehnoloģiju un inovāciju centra 1.stāva telpās, Domes ielā 3, Līvānos. 

Pasta ēka Līvānos, Rūpniecības ielā 1 ir valsts akciju sabiedrības Latvijas Pasts īpašums. Ēkā konstatētas tehniskas nepilnības, un drošības apsvērumu dēļ nolemts to slēgt apmeklētājiem. Latvijas Pasta Latgales reģiona vadība Līvānu novada domes priekšsēdētāju Andri Vaivodu informēja, ka šobrīd tiek veikta ēkas tehniskā stāvokļa ekspertīze.

Lai operatīvi risinātu situāciju un nodrošinātu klientu apkalpošanu, Līvānu novada dome piedāvāja Latvijas Pasts pagaidu risinājumu - telpas Līvānu inženiertehnoloģiju un inovāciju centrā, kas ir pašvaldības īpašums. Tuvākajā laikā pasta nodaļa atsāks darbu šajā ēkā un sniegs visus pasta pakalpojumus.