Piedāvājot abonēt 705 preses izdevumus, Latvijas Pasts sāk jauno abonēšanas sezonu

01.10.2015

Piedāvājot abonēt 705 preses izdevumus, Latvijas Pasts sāk jauno abonēšanas sezonu

1.oktobrī Latvijas Pasts uzsāk preses izdevumu abonēšanas kampaņu 2016.gadam, nodrošinot Latvijā plašākās laikrakstu un žurnālu abonēšanas iespējas vairāk kā 700 dažādiem preses izdevumiem. 

Latvijas Pastā 2016.gadam iespējams abonēt kopumā 705 preses izdevumus – nacionālos, reģionālos laikrakstus un žurnālus, kā arī ārvalstu drukātos medijus. Ar visu Latvijas Pastā abonējamo izdevumu klāstu iespējams iepazīties Latvijas Pasta interneta vietnē www.abone.pasts.lv un jebkurā pasta nodaļā. Bezmaksas Abonēšanas katalogu 2016.gadam Latvijas Pasts saviem klientiem visā Latvijā piegādāja jau septembra pēdējā nedēļā. Abonēšanas katalogi nosūtīti arī uz Latvijas Pasta nodaļām, kur tie būs brīvi pieejami klientiem. 

Preses abonementu noformēšana ir iespējama vairākos veidos. Latvijas Pasta interneta vietnē www.abone.pasts.lv preses abonementa noformēšana ir bez maksas. Savukārt jebkurā no 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietām visā Latvijā, pie pastniekiem vai zvanot uz kādu no Latvijas Pasta informatīvajiem tālruņiem 27008001, 67008001 par katru noformēto abonementu, neatkarīgi no preses izdevuma eksemplāru skaita, klients maksā abonementa noformēšanas maksu. Abonementu noformēšana iespējama arī izmantojot īpašo Abonementa pieteikumu, kas tiek izplatīts kopā ar preses izdevumu abonēšanas bezmaksas katalogu. 

Īpaši izdevīga ir uzņēmuma piedāvātā bezmaksas e-abonēšanas iespēja interneta vietnē www.abone.pasts.lv, kur pastāvīgajiem abonentiem ir izdevīgāk reģistrēties abonēšanas sistēmā, jo, veicot atkārtotu pasūtījumu, klientam nepieciešamie dati sistēmā nebūs jāievada vēlreiz. Interneta vietnē www.abone.pasts.lv preses izdevumus, kas iekļauti Abonēšanas katalogā 2016.gadam, iespējams abonēt arī adresātiem ārvalstīs.

Latvijas Pasta abonēšana interneta vietnē www.abone.pasts.lv, pasta nodaļās un pie pastnieka, Latvijā izdotiem preses izdevumiem abonēšana 2016.gadam būs iespējama līdz šī gada 28.decembrim, bet, zvanot uz informatīvo tālruni un starpniecības nodaļās (Ieriķi, Daukstes, Vīksna, Gramzda, Kantinieki) – līdz 18.decembrim. Savukārt ārvalstīs izdotos preses izdevumus 2016.gadam interneta vietnē www.abone.pasts.lv, pasta nodaļās un pie pastnieka var abonēt līdz šī gada 15.decembrim, bet, zvanot uz informatīvo tālruni un starpniecības nodaļās – līdz 12.decembrim. 

Katalogam pievienotais Abonementa pieteikums jāaizpilda līdz 1.decembrim un jānosūta Latvijas Pastam vai jāiesniedz jebkurā pasta nodaļā. Precīzus abonēšanas termiņus iespējams skatīt interneta vietnē www.abone.pasts.lv vai jautāt tuvākajā pasta nodaļā.  

Aicinām izmantot šo piedāvājumu un iespējams, ka arī jūs nākamgad pastkastītē atradīsiet laiku, kuru veltīt sev. 2015.gada abonēšanas kampaņas laikā kopumā tika noformēti aptuveni 413 000 preses izdevumu abonementu, bet šogad ir iespējams šo skaitli palielināt.

 

Papildus informācijai
Eva Puriņa
VAS Latvijas Pasts
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: eva.purina@pasts.lv
Mob.:+37126369315
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts