Abonēšanas kampaņas divos mēnešos Latvijas Pastā noformēti vairāk nekā 157 000 abonementu

08.12.2015

Abonēšanas kampaņas divos mēnešos Latvijas Pastā noformēti vairāk nekā 157 000 abonementu

Latvijas Pasta preses izdevumu abonēšanas kampaņas pirmajos divos mēnešos noformēti 157 208 abonementu – tas ir gandrīz par trīs tūkstošiem abonementu vairāk nekā analogā laikposmā pagājušajā gadā. 

Līdz decembrim, vispopulārākais no Latvijas Pasta piedāvātajiem abonēšanas kanāliem bijusi abonēšana pasta nodaļās. Tur noformēti gandrīz 50% no visiem abonementiem. Arvien aktuālāka kļūst e-abonēšana – salīdzinot ar pagājušo gadu, pieaug to laikrakstu un žurnālu abonementu skaits, kas noformēti, izmantojot e-abonēšanas iespējas un abonēšanu pa tālruni. Abonēšanas kampaņas divos mēnešos, lietojot interneta vietni www.abone.pasts.lv un zvanot uz uzņēmuma informatīvajiem tālruņiem 67008001 vai 27008001, noformēti gandrīz 40% abonementu.

Abonēšanas kampaņas divu mēnešu dati liecina, ka klienti laikrakstus un žurnālus joprojām izvēlas abonēt ilgstošam periodam – 81% no pašlaik noformētajiem abonementiem ir noformēti 10 līdz 12 mēnešiem un salīdzinot ar analogu periodu pagājušajā gadā – tas ir par 2% vairāk.

Augstākā abonēšanas aktivitāte joprojām vērojama reģionos, kur noformēti gandrīz 67% visu abonementu. Nemainīga paliek arī klientu izvēle ko abonēt – līdz šim noformēti 70% žurnālu abonementu, bet laikrakstu – 30%.

Latvijas Pasts 1.oktobrī uzsāka nākamā gada preses izdevumu abonēšanas kampaņu. Abonēšanas katalogā apkopots 2016.gada abonēšanas sezonas izdevēju sagatavotais, plašais preses izdevumu klāsts. Katalogā iespējams arī iepazīties ar izdevēju pārsteigumiem abonentiem.

Gada nogale tradicionāli ir noslogotākais darba periods pasta iestādēm visā pasaulē, tādēļ Latvijas Pasts atgādina – lai saņemtu savus iecienītos preses izdevumus jau 2016.gada janvāra sākumā, tie jāabonē laikus!

Lai jau nākamā gada sākumā savā pastkastītē saņemtu Latvijā izdotos preses izdevumus, tie būtu jāabonē līdz šī gada 28.decembrim. To ir iespējams izdarīt Latvijas Pasta abonēšanas interneta vietnē www.abone.pasts.lv, pasta nodaļās vai pie pastnieka. Savukārt zvanot uz informatīvo tālruni un starpniecības nodaļās – līdz 18.decembrim. 

Lai savlaicīgi saņemtu ārvalstīs izdotos preses izdevumus – interneta vietnē www.abone.pasts.lv, pasta nodaļās un pie pastnieka, tie jāabonē līdz šī gada 15.decembrim, bet zvanot uz informatīvo tālruni un starpniecības nodaļās – līdz 12.decembrim. 

 

Papildu informācija:
Eva Puriņa
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608506
Mob.: +371 26369315
E-pasts: eva.purina@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts