Latvijas Pasts aicina vērsties pie izdevumu Zīlīte un Ezis izdevēja saistībā ar abonēšanas maksas atmaksu

08.03.2016

Latvijas Pasts aicina vērsties pie izdevumu Zīlīte un Ezis izdevēja saistībā ar abonēšanas maksas atmaksu

Latvijas Pasts ir saņēmis informāciju, ka izdevējs SIA Zaļais Circenis (turpmāk Izdevējs) ir pieņēmis lēmumu pārtraukt izdot izdevumus Zīlīte un Ezis. Aicinām klientus vērsties ar iesniegumu pie Izdevēja par samaksātās abonēšanas maksas atmaksu. 
 
Latvijas Pasts klientiem sniedz atsevišķus pakalpojumus – pieņem abonēšanas iesniegumus (noformē abonementus) un veic preses izdevumu piegādi. Minētie pakalpojumi tiek sniegti saskaņā ar Latvijas Pasta un Izdevēja noslēgtā sadarbības līguma nosacījumiem. 

2016. gadam Latvijas Pastā ir noformēti abonenti bērnu izdevumiem Zīlīte un Ezis, bet Izdevējs ir informējis par lēmumu pārtraukt izdot šos izdevumus, tādēļ Latvijas Pasts vēlas informēt klientus par turpmāko rīcību.

Klienti tiek aicināti vērsties ar iesniegumu par abonēšanas maksas atmaksu izdevumiem Zīlīte un Ezis pie izdevēja SIA Zaļais Circenis (Reģ. Nr.: 40003293019; juridiskā adrese: Kr. Valdemāra iela 129-3, Rīga, LV-1013; e-pasta adrese: redakcija@ziliteunezis.lv; kontakttālrunis: 28619786; Biroja adrese: Tallinas iela 40, Rīga, LV-1001). Iesniegumā lūdzam norādīt tālruni un atmaksas veidu (konta numuru vai naudas pārvedumu). Iesniegumu var nodot arī jebkurā Latvijas Pasta nodaļā vai sūtīt elektroniski uz info@pasts.lv.

 

Papildus informācijai:
Vineta Danielsone
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
Mob.: +371 26722585
E-pasts: vineta.danielsone@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts