Latvijas Pasts aicina vērsties ar iesniegumiem par abonēšanas maksas atmaksu izdevumam Rokdarbu vācelīte

15.03.2016

Latvijas Pasts aicina vērsties ar iesniegumiem par abonēšanas maksas atmaksu izdevumam Rokdarbu vācelīte

Latvijas Pasts ir saņēmis informāciju, ka izdevējs Septyni Menai UAB (turpmāk tekstā – Izdevējs) ir pieņēmis lēmumu pārtraukt izdot izdevumu Rokdarbu vācelīte. Aicinām klientus vērsties ar iesniegumu Latvijas Pastā par samaksātās abonēšanas maksas atmaksu.

Latvijas Pasts klientiem sniedz atsevišķus pakalpojumus – pieņem abonēšanas iesniegumus (noformē abonementus) un veic preses izdevumu piegādi. Minētie pakalpojumi tiek sniegti saskaņā ar Latvijas Pasta un Izdevēja noslēgtā sadarbības līguma nosacījumiem.

2016. gadam Latvijas Pastā ir noformēti abonenti izdevumam Rokdarbu vācelīte, bet Izdevējs ir informējis par lēmumu pārtraukt izdot šo izdevumu, tādēļ Latvijas Pasts vēlas informēt klientus par turpmāko rīcību.

Klienti tiek aicināti vērsties ar iesniegumu par abonēšanas maksas atmaksu izdevumam Rokdarbu vācelīte Latvijas Pastā. Iesniegumā lūdzam norādīt Vārdu, uzvārdu/Nosaukumu (juridiskām personām), personas kodu vai reģistrācijas numuru, adresi, tālruni un atmaksas veidu (konta numuru vai naudas pārvedumu). Iesniegumu var nodot  jebkurā Latvijas Pasta nodaļā vai sūtīt elektroniski uz redakcijas@pasts.lv.

 

Papildu informācija:
Eva Puriņa
VAS Latvijas Pasts
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: eva.purina@pasts.lv
Mob.:+37126369315
twitter.com/latvijas_pasts; facebook.com/latvijas.pasts