Līgo dienā atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielāko pilsētu tirdzniecības centros

15.06.2016

 Līgo dienā atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielāko pilsētu tirdzniecības centros

Līgo dienā, 2016.gada 23.jūnijā, strādās atsevišķas pasta nodaļas Latvijas lielāko pilsētu tirdzniecības centros, savukārt Jāņos, 24.jūnijā, Latvijas Pasta darbiniekiem būs brīvdiena. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtie pabalsti un pensijas tiek piegādātas dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta Vasaras saulgriežu brīvdienu datumos, tās saņems agrāk.

Precīzs 23.jūnijā Rīgā, Mārupē, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī un Liepājā strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darba laiki pieejami šeit

VSAA piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru ikmēneša saņemšana sakrīt ar 21. un 22.datumu, klientiem dzīvesvietā tiks piegādāti 21.jūnijā, savukārt 23. un 24.datuma pensijas un pabalstus izmaksās 22.jūnijā.

Western Union pārvedumu pakalpojumi 23.jūnijā būs pieejami visās šajā datumā strādājošajās pasta nodaļās, izņemot Daugavpils 2.pasta nodaļu.

25.jūnijā pasta nodaļas strādās atbilstoši ierastajam sestdienas darba grafikam. 


Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
facebook.com/latvijas.pasts 
twitter.com/latvijas_pasts