Arī šogad ar Latvijas Pasta Eksprespastu uz Positivus var nosūtīt sev nepieciešamās lietas un ērti norēķināties elektroniski

07.07.2016

Arī šogad ar Latvijas Pasta Eksprespastu uz Positivus var nosūtīt sev nepieciešamās lietas un ērti norēķināties elektroniski

Jau piekto gadu ar Latvijas Pasta Eksprespastu ­iespējams sev nepieciešamās lietas nosūtīt uz festivāla Positivus norises vietu un pēc tam tādā pašā veidā atgādāt atpakaļ uz mājām. Šo pakalpojumu iespējams ērti noformēt īpašā interneta vietnē positivus.pasts.lv, turpat norēķinoties elektroniski vai nu ar jebkuras Latvijas bankas maksājumu karti, vai Swedbank internetbankas starpniecību.

Vajadzīgās lietas – piemēram, telti, guļammaisu vai drēbes u.tml. – nosūtīšanai uz Positivus telšu pilsētiņu no 2016.gada 11. līdz 15.jūlijam būs iespējams nodot kādā no 33 Latvijas Pasta nodaļām visos valsts reģionos: deviņas nodaļas atrodas Rīgā, bet pārējās – citās lielākajās pilsētās. Sūtījums tiks ievietots speciālās Positivus festivālam noformētās kastēs ar attiecīgi pielāgotu izmēru – 56x40x34 cm –, un tās vēlams saglabāt, ja lietas no festivāla teritorijas plānots sūtīt arī atpakaļ uz mājām.

Izvēloties sev nepieciešamās lietas arī uz desmito Positivus festivālu nosūtīt ar Eksprespasta starpniecību, jāapmeklē vietne positivus.pasts.lv, jāatzīmē vajadzīgais pakalpojums – mantu nosūtīšana tikai uz festivālu vai nosūtīšana turp un atpakaļ no festivāla – un turpat elektroniski jāveic pakalpojuma apmaksa. Atkarībā no izvēlētā pakalpojuma pēc tā apmaksas uz sūtītāja norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta viena vai divas veidlapas – katra no tām jāizdrukā trīs eksemplāros, jāaizpilda un kopā ar nosūtāmajām mantām jāatdod kādā no specializētajām Positivus sūtījumu pieņemšanas pasta nodaļām. Viens veidlapas eksemplārs tiks pievienots sūtījumam, otrs paliks pasta nodaļā, bet trešais ir jāsaglabā nosūtītājam.

Sūtījumus festivāla norises vietā varēs saņemt telšu pilsētiņas Latvijas Pasta Eksprespasta stendā, sākot ar 14.jūliju: sūtījumi tiks izsniegti personai, kam tie adresēti, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. 

Sūtījumus atpakaļ no Positivus festivāla Latvijas Pasta Eksprespasts piegādās no 18. līdz 20.jūlijam, iepriekš sazvanoties ar saņēmēju un vienojoties par konkrētu piegādes laiku. Detalizēta informācija par pakalpojumu pieejama šeit.

Latvijas Pasta Eksprespasts specializējas sūtījumu atrā un ērtā piegādē klientiem no rokas rokā visā pasaulē, un 2015.gadā starptautiskā pētījumā ir atzīts par otru labāko eksprespasta pakalpojumu sniedzēju Eiropā.

No 15. līdz 17.jūlijam Salacgrīvā risināsies jubilejas – desmitais Positivus festivāls.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.
 

 

Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts