Latvijas Pasta Eksprespasts paplašina sūtījumu piegādi Lietuvā: tagad arī uz 80 paku automātiem un vairāk nekā 700 pasta nodaļām

02.08.2016

Latvijas Pasta Eksprespasts paplašina sūtījumu piegādi Lietuvā: tagad arī uz 80 paku automātiem un vairāk nekā 700 pasta nodaļām

Latvijas Pasta Eksprespasts sadarbībā ar Lietuvas pasta operatora Lietuvos Paštas uzņēmumu Baltic Post ir paplašinājis sūtījumu saņemšanas iespējas un piegādes ātrumu visā Lietuvas teritorijā. Eksprespasta sūtījumus tagad iespējams adresēt arī uz jebkuru no 80 paku automātiem vai 702 Lietuvas pasta nodaļām. Jaunais piedāvājums ir īpaši izdevīgs Latvijas interneta veikaliem, kas preces no Latvijas sūta saviem klientiem uz Lietuvu. 

Sūtījumi uz 80 paku automātiem visā Lietuvas teritorijā tiks piegādāti jau nākamajā darbdienā, un adresāts par sūtījuma saņemšanu saņems mobilā tālruņa īsziņu. Maksimālais sūtījumu svars, ko iespējams nogādāt uz paku termināļiem, sasniedz 30 kilogramu. Savukārt sūtījumu saņemšana Lietuvas pasta nodaļās ir ērts piegādes veids klientiem, kas ikdienā izmanto nodaļā sniegtos pakalpojumus.

“Jaunais pakalpojums ir ērts uzņēmumiem, kas Latvijā pārdod preces internetā un sūta tās saviem klientiem uz Lietuvu. Savukārt šo uzņēmumu klientiem tādējādi tiek piedāvātas papildu iespējas sūtījumu saņemšanā,” uzsver Latvijas Pasta Eksprespasta departamenta pārstāve Mārīte Bahromkina. 

Sīkāk par jauno pakalpojumu iespējams uzzināt šeit, rakstot uz uznemumiem@pasts.lv vai zvanot pa tālruni 67008002. 

Latvijas Pasta Eksprespasts, kas nodrošina kurjera pakalpojumu sniegšanu gan Latvijā, gan ārvalstīs, audita kompānijas PriceWaterhouseCoopers veiktā starptautiskā pētījumā atzīts par otru labāko kurjerpasta uzņēmumu Eiropā un septīto labāko pasaulē. Pasaules pasta savienības Eksprespasta servisa EMS kooperatīvs Latvijas Pasta Eksprespasta darbību novērtējis ar zelta līmeņa kvalitātes balvu, kas 201 valsts konkurencē piešķirta tikai 11 valstu eksprespasta sniedzējiem. 


Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Papildu informācijai:
Vineta Danielsone
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.danielsone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts