Latvijas Pasts sāk sadarbību ar Latvijas lielāko interneta veikalu 220.lv, nodrošinot sūtījumu piegādi uz 556 saņemšanas punktiem

18.08.2016

Latvijas Pasts sāk sadarbību ar Latvijas lielāko interneta veikalu 220.lv, nodrošinot sūtījumu piegādi uz 556 saņemšanas punktiem

Latvijas Pasta Eksprespasts šogad augustā uzsācis sadarbību ar Latvijas lielāko interneta veikalu 220.lv, piedāvājot klientiem izdevīgāko un plašāko piegādes tīklu visā valstī – interneta veikalā iegādātās preces Eksprespasta kurjeri operatīvi nogādā uz 556 sūtījumu izņemšanas vietām visos Latvijas reģionos. 220.lv un Latvijas Pasta vadītāji ir gandarīti par divu Latvijas e-komercijas vidē ietekmīgu pakalpojumu sniedzēju sadarbību, apvienojot spēkus klientu interešu maksimālai nodrošināšanai. Klientu aktivitāte, sākoties sadarbībai, ir mērāma jau simtos pasūtījumu katru dienu.

220.lv uzsācis sadarbību ar Latvijas Pasta Eksprespastu, izvērtējot gan uzņēmuma piedāvāto Latvijā unikālo piegādes tīklu, gan arī Latvijas Pasta tehnoloģisko ieguldījumu interneta veikalam nepieciešamajās datu apmaiņas sistēmās un to tehniskajā nodrošinājumā.  Iegādājoties preci interneta veikalā 220.lv, Eksprespasta kurjeri pēc klienta izvēles to var piegādāt uz 497 pasta nodaļām un 59 Statoil degvielas uzpildes stacijām visos Latvijas reģionos, ļaujot klientam izvērtēt, kura no sūtījuma izņemšanas vietām ir viņam ērtākā un piemērotākā. Šos pakalpojumus izmanto gan fiziskās, gan juridiskās personas, turklāt piegāde iespējama arī liela apjoma un skaita sūtījumiem.

220.lv valdes locekle Laila Snidzāne norāda: “Šomēnes esam izveidojuši spēcīgu tandēmu ar lielākā piegādes tīkla īpašnieku Latvijas Pastu, līdz ar to spējam klientiem piedāvāt ne tikai visplašāko preču sortimentu, bet arī visplašāko piegādes tīklu visā Latvijā.” Savukārt Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns uzsver: “Esam gandarīti par iespēju sadarboties ar 220.lv – šajā sadarbībā klientiem varam sniegt ļoti vispusēju piedāvājumu, un esam pārliecināti, ka laika gaitā spēsim to pilnveidot un uzlabot vēl vairāk.”

220.lv un Latvijas Pasta sadarbība jau izpaužas konkrētos sūtījumos, kas ik dienas tiek piegādāti klientiem visā valstī, un to skaits pat pirmajās sadarbības dienās mērāms simtos pasūtījumu. 

Latvijas Pasta Eksprespasts nodrošina ātrus un kvalitatīvus sūtījumu piegādes pakalpojumus no rokas rokā visā pasaulē, tostarp piegādājot juridisko personu sūtījumus lielā apjomā. Eksprespasta sniegto pakalpojumu augstais līmenis 2015.gadā novērtēts ar zelta līmeņa kvalitātes balvu, kuru no Eiropas reģiona bez Latvijas un Slovākijas saņēmusi vēl tikai Lielbritānija, Ungārija un Polija. Balva tiks svinīgi pasniegta Pasaules pasta savienības 26.kogresa laikā šā gada 20.septembrī Stambulā, Turcijā.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Par 220.lv

220.lv ir lielākais interneta veikals Latvijā, kurš e-komercijas tirgū strādā jau 14 gadu. 2015.gadā 220.lv apgrozījums sasniedza 25,5 miljonus eiro, ļaujot uzņēmumam ieņemt līdera vietu nozarē. 220.lv piedāvā visplašāko preču sortimentu interneta tirdzniecībā, kā arī visplašāko un operatīvāko preču piegādi visā Latvijā. Uzņēmuma investīcijas loģistikas procesu uzlabošanā, noliktavu un preču izsniegšanas centru paplašināšanā, kā arī informācijas tehnoloģiju sistēmu pilnveidošanā 2015.gadā sasniedza 1 miljonu eiro. 

 

Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts 


Kristīne Kalēja
220.lv
Mārketinga direktore
Tālr.: +371 29508797
E-pasts: kristine.kaleja@220.lv 
https://twitter.com/220lv 
https://www.facebook.com/220lv
http://www.draugiem.lv/220lv