Gatavojoties sūtījumu apjoma pieaugumam gada nogalē, novembrī un decembrī 32 pasta nodaļas pagarina darba laiku

31.10.2016

Gatavojoties sūtījumu apjoma pieaugumam gada nogalē, novembrī un decembrī 32 pasta nodaļas pagarina darba laiku

Gatavojoties sūtījumu apjoma pieaugumam gada nogalē, kopumā 32 Latvijas Pasta nodaļas Rīgā un tās apkaimē, kā arī Latgales reģionā, sākot ar novembri, uz diviem mēnešiem pagarina darba laiku. Vairākumā pasta nodaļu par dažām stundām tiek pagarināts darba laiks sestdienās, bet atsevišķās Rīgas nodaļās – arī darbdienās. 

Lai nodrošinātu klientu efektīvāku apkalpošanu un pasta pakalpojumu operatīvāku noformēšanu, novembrī un decembrī Rīgas, Rīgas reģiona un Latgales noslogotākajās pasta nodaļās tiek mainīts darba laiks, pamatā sestdienās pagarinot to par vairākām stundām. Piecās Rīgas un tās apkaimes pasta nodaļās sestdienu darba laiks jau novembrī tiek pagarināts par trim stundām, divās – par stundu, bet viena – 21.pasta nodaļa – par stundu ilgāk strādās arī katru darbdienu. 

Savukārt decembrī jau 21 Rīgas un Rīgas reģiona pasta nodaļa sestdienās strādās par trim stundām ilgāk, divas – par stundu ilgāk, un trīs nodaļu darba laiks arī darbdienās tiks par stundu pagarināts.

Latgales lielāko pilsētu astoņas pasta nodaļas Balvos, Daugavpilī, Krāslavā, Ludzā, Preiļos un Rēzeknē novembrī un decembrī pagarina darbalaiku sestdienās par divām stundām.

Analizējot aktuālo situāciju sūtījumu pieņemšanā un izsniegšanā, kā arī citu pasta pakalpojumu nodrošināšanā gada nogales noslogotākajos mēnešos, Latvijas Pasts izvērtēs nepieciešamību īstenot papildu izmaiņas klientu apkalpošanas uzlabošanai pasta nodaļās.

Precīzs visu pasta nodaļu saraksts ar pagarināto darba laiku 2016.gada novembrī un decembrī aplūkojams te


Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.  


Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts