Daugavpils, Jelgavas un Ventspils pasta nodaļās izvieto īpašus stendus ātrai un ērtai preču pasūtīšanai no interneta veikala 220.lv

14.11.2016

Daugavpils, Jelgavas un Ventspils pasta nodaļās izvieto īpašus stendus ātrai un ērtai preču pasūtīšanai no interneta veikala 220.lv

Trīs Latvijas pilsētu – Daugavpils, Jelgavas un Ventspils – lielākajās Latvijas Pasta nodaļās sadarbībā ar interneta veikalu 220.lv izvietoti speciāli stendi maksimāli ātrai un ērtai preču pasūtīšanai un saņemšanai. Veicot pasūtījumu darbdienās līdz plkst.14, izvēlēto preci konkrētajā pasta nodaļā iespējams saņemt jau nākamajā darbdienā. Tādējādi iespēja izmantot mūsdienīgus e-komercijas un pasta pakalpojumus tiek nodrošināta arī tiem reģionu klientiem, kam dzīvesvietā nav interneta pieslēguma.

Iepirkšanās stendi izvietoti Daugavpils 1.pasta nodaļā, pasta centrā Jelgava un Ventspils 1.pasta nodaļā. Stendu darbības princips ir vienkāršs: klients tajā izvēlas sev vēlamās preces, pasūta un, ja prece ir noliktavā un pasūtījums tiek noformēts darbdienā līdz plkst.14, jau nākamajā darbdienā savu pirkumu saņem tajā pašā pasta nodaļā, kur atrodas stends. 220.lv stendi pagaidām izvietoti tikai Latvijas Pastā – šāds preču iegādes un piegādes veids uzskatāms par līdz šim nebijušu risinājumu Latvijas e-komercijas vidē.

Latvijas Pasta Eksprespasta departamenta direktore Mārīte Bahromkina norāda: “Ņemot vērā, ka daudzi klienti izmanto iespēju iepirkties internetā un iegādātās preces saņemt pasta nodaļā, esam uzsākuši vēl vienu sadarbības projektu ar internetveikalu 220.lv. Turpmāk klientiem būs iespēja atsevišķās pasta nodaļās veikt pasūtījumu un lielāko daļu preču jau nākamajā dienā saņemt tajā pašā pasta nodaļā. Esam pārliecināti, ka mūsu projekts lielu atsaucību gūs tieši gada nogalē, kas ir saspringts dāvanu iegādes laiks, un to novērtēs tie klienti, kas iepirkšanos internetā uzskata par lielisku alternatīvu veikala apmeklējumiem.” 

Savukārt 220.lv valdes locekle Laila Snidzāne uzsver: “Mūsu jaunais piedāvājums padara iepirkšanos internetveikalā vēl pieejamāku,  jo ar stendu palīdzību var iepirkties arī tie klienti, kam mājās nav interneta pieslēguma. Stendi pagaidām izvietoti tikai un vienīgi Latvijas Pastā – šāds preču iegādes un piegādes risinājums ir līdz šim nebijis projekts Latvijas e-komercijas vēsturē. Esam pārliecināti, ka klienti to atzīs par efektīvu iepirkšanās veidu un aktīvi to izmantos, līdz ar to šie ir tikai pirmie trīs soļi projekta attīstībā arvien plašākā mērogā.” 

Latvijas Pasta Eksprespasts šogad augustā uzsāka sadarbību ar Latvijas lielāko interneta veikalu 220.lv, piedāvājot klientiem izdevīgāko un plašāko piegādes tīklu visā valstī – interneta veikalā iegādātās preces Eksprespasta kurjeri atkarībā no klienta izvēles operatīvi nogādā uz kādu no 497 pasta nodaļām vai 59 Statoil degvielas uzpildes stacijām visos Latvijas reģionos.  Klientu aktivitāte ir mērāma simtos pasūtījumu katru dienu. 

220.lv uzsāka sadarbību ar Latvijas Pasta Eksprespastu, izvērtējot gan uzņēmuma piedāvāto Latvijā unikālo piegādes tīklu, gan arī Latvijas Pasta tehnoloģisko ieguldījumu interneta veikalam nepieciešamajās datu apmaiņas sistēmās un to tehniskajā nodrošinājumā.  Šos pakalpojumus izmanto gan fiziskās, gan juridiskās personas, turklāt piegāde iespējama arī liela apjoma un skaita sūtījumiem.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Par 220.lv

220.lv ir lielākais interneta veikals Latvijā, kurš e-komercijas tirgū strādā jau 14 gadu. 2015.gadā 220.lv apgrozījums sasniedza 25,5 miljonus eiro, ļaujot uzņēmumam ieņemt līdera vietu nozarē. 220.lv piedāvā visplašāko preču sortimentu interneta tirdzniecībā, kā arī visplašāko un operatīvāko preču piegādi visā Latvijā. Uzņēmuma investīcijas loģistikas procesu uzlabošanā, noliktavu un preču izsniegšanas centru paplašināšanā, kā arī informācijas tehnoloģiju sistēmu pilnveidošanā 2015.gadā sasniedza 1 miljonu eiro. 
 
Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts 

Kristīne Kalēja
220.lv
Mārketinga direktore
Tālr.: +371 29508797
E-pasts: kristine.kaleja@220.lv 
https://twitter.com/220lv 
https://www.facebook.com/220lv
http://www.draugiem.lv/220lv