Gandrīz 50 pasta nodaļās klientu ātrākai apkalpošanai decembrī piesaistīti papildu darbinieki, 32 nodaļās – pagarināts darba laiks

01.12.2016

Gandrīz 50 pasta nodaļās klientu ātrākai apkalpošanai decembrī piesaistīti papildu darbinieki, 32 nodaļās – pagarināts darba laiks

Decembris tradicionāli ir noslogotākais darba periods pasta uzņēmumiem visā pasaulē, tāpēc, nodrošinot klientu efektīvāku apkalpošanu, Latvijas Pasts no 1.decembra 49 lielākajās un apmeklētākajās pasta nodaļās visā valstī piesaistījis papildu darbiniekus sūtījumu ātrākai izsniegšanai. Decembrī pagarināts arī 32 pasta nodaļu darba laiks. 

No decembra 23 Rīgas un Pierīgas, kā arī lielāko Latvijas pilsētu 26 pasta nodaļās  nodrošināti papildu darbinieku resursi, kas koncentrēti tieši sūtījumu maksimāli ātrai un operatīvai izsniegšanai. Šie darbinieki klientiem izsniegs ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, kam nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana.

Jau kopš novembra 25 Rīgas, Rīgas reģiona, Valmieras un Daugavpils pasta nodaļās darbojas t.s. ātrās kases, kas orientējas tieši uz sūtījumu izsniegšanu, bet, tuvojoties gada nogales svētku laikam, liela klientu pieplūduma gadījumā arī papildus pieņemtie darbinieki iesaistīsies primāri sūtījumu izsniegšanā, pārējā laikā palīdzot sniegt arī citus pasta pakalpojumus.

Precīzs pasta nodaļu saraksts, kur darbojas t.s. ātrās kases un/vai piesaistīti papildu darbinieki sūtījumu izsniegšanai, kā arī to darba laiks 2016.gada decembrī apskatāms šeit

Līdz 31.decembrim, uzlabojot klientu ērtības, Rīgas, Rīgas reģiona un Latgales noslogotākajās pasta nodaļās ir mainīts darba laiks, pamatā sestdienās pagarinot to par vairākām stundām. 23 Rīgas un tās apkaimes pasta nodaļās sestdienu darba laiks decembrī ir pagarināts par trim stundām, bet trīs – 21., 82. un 84.pasta nodaļā – par stundu ilgāk strādās arī katru darbdienu. Astoņu Latgales pasta nodaļu darba laiks sestdienās pagarināts par divām stundām. 

Precīzs visu pasta nodaļu saraksts ar pagarināto darba laiku 2016.gada decembrī aplūkojams te.

Par VAS Latvijas Pasts
 
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Papildu informācijai:
Vineta Danielsone    
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.danielsone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts