Latvijas Pasta Eksprespasts sāk Membershop sūtījumu piegādi

06.03.2017

Latvijas Pasta Eksprespasts sāk Membershop sūtījumu piegādi

Latvijas Pasta Eksprespasts 2017.gada martā uzsāk Baltijas valstu lielākā tiešsaistes modes iepirkšanās kluba Membershop sūtījumu piegādi klientiem Latvijā. Eksprespasta kurjeri Membershop pirkumus atkarībā no klienta vēlmes piegādā gan uz norādīto adresi, gan pasta nodaļu vai Statoil (Circle-K) degvielas uzpildes staciju, kur tiek nodrošināta sūtījumu izsniegšana. 

Turpinot aktīvu sadarbību ar lielākajiem Baltijas valstu interneta veikaliem, Latvijas Pasta Eksprespasts martā uzsācis arī Lietuvā bāzētās modes preču iepirkšanās vietnes Membershop sūtījumu piegādi klientiem Latvijā. Sūtījumus iespējams saņemt no kurjera rokām norādītajā adresē, kā arī kādā no gandrīz 500 pasta nodaļām vai 59 Statoil (Circle-K) degvielas uzpildes stacijām, kur sūtījumu var izņemt 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā sev izdevīgākajā laikā un vietā. 

Latvijas Pasta un Membershop sadarbība balstās e-komercijā būtiskās abu uzņēmumu priekšrocībās – sazarots sūtījumu saņemšanas tīkls, ātras un kvalitatīvas piegādes, plašs preču sortiments un ērta iepirkšanās. Membershop valdes priekšsēdētājs Maruiss Radavičius uzsver: “Izveidojot sadarbību ar lielāko  piegādes tīklu valstī – Latvijas Pastu, saviem klientiem varam piedāvāt ne tikai labāko preču sortimentu, bet arī visplašākās iespējas šo preču saņemšanai sev ērtā vietā un laikā.”

Savukārt Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns norāda: “Esam spēruši vēl vienu soli Latvijas Pasta konkurētspējas nostiprināšanā e-komercijas segmentā, sākot sadarbību ar atpazīstamu un ietekmīgu nozares dalībnieku Membershop. No savas puses turpināsim pilnveidot piedāvātos pakalpojumus klientu ērtību maksimālai nodrošināšanai.” 

Būtisks papildu pakalpojums Membershop klientiem ir arī Latvijas Pasta Eksprespasta piedāvātā iespēja klientiem par sūtījumu norēķināties tā saņemšanas brīdī no kurjera, ļaujot pircējam pārliecināties, ka izvēlētā prece tiešām ir piegādāta, un stiprinot gan tirgotāja uzticamību, gan, iespējams, arī pārdošanas apjomus. Plānots, ka drīzumā Membershop sūtījumu pēcmaksas iekasēšana tiks nodrošināta arī pasta nodaļās un Statoil DUS.

Latvijas Pasta Eksprespasts nodrošina ātrus un kvalitatīvus sūtījumu piegādes pakalpojumus no rokas rokā Latvijā un uz 58 pasaules valstīm, tostarp piegādājot juridisko personu sūtījumus lielā apjomā. 2016.gadā Eksprespasta sūtījumu apjoms pieauga par 65 000 vienību, savukārt Statoil DUS izsniegto eksprespasta sūtījumu skaits palielinājās par 772%.

 

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību. 

Par Membershop 

Membershop darbojas kopš 2010.gada un šobrīd ir lielākais tiešsaistes modes iepirkšanās klubs Baltijas valstīs ar vairāk nekā 800 000 reģistrēto biedru. Membershop iepirkšanās klubā tiek piedāvāts vairāk nekā 1000 dažādu zīmolu preču. Izpārdošanas kampaņās katru dienu Membershop tikai reģistrētiem klientiem piedāvā preces ar ievērojamām atlaidēm, kopumā gada laikā organizējot  vairāk nekā 7000 šādu akciju. 2015.gadā Membershop apgrozījums sasniedza ap 15 miljonu eiro, klientiem nosūtot vairāk nekā 300 000 preču sūtījumu.


Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Latvijas Pasts
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts