Pierīgas pasta nodaļām pagarina darbalaiku sestdienās

27.03.2017

 Pierīgas pasta nodaļām pagarina darbalaiku sestdienās

Izvērtējot klientu plūsmu Pierīgas pasta nodaļās, Latvijas Pasts pieņēmis lēmumu Ādažos, Kauguros, Salaspilī un Siguldā pagarināt pasta nodaļu darbalaiku sestdienās. Jau no 2017.gada 1.aprīļa minētās nodaļas sestdienās strādās par stundu ilgāk. Siguldas pasta nodaļa kopš marta aprīkota arī ar moderno In-Out klientu plūsmas regulēšanas sistēmu, bet vēl šogad to paredzēts ierīkot arī Kauguru pasta nodaļā.

Lai uzlabotu klientu ērtības un nodrošinātu efektīvāku apkalpošanu, Latvijas Pasts no 1.aprīļa uzlabo Ādažu, Kauguru, Salaspils un Siguldas pasta nodaļu darbalaiku, un turpmāk minētās nodaļas sestdienās strādās no plkst.10 līdz 15. Darbalaika izmaiņas ļaus klientiem sev izdevīgākā laikā sestdienās saņemt nepieciešamos pasta pakalpojumus. 

Paplašinot klientu servisa iespējas pasta pakalpojumu saņemšanā, Siguldas pasta nodaļā kopš 3.marta darbojas In-Out daudzfunkcionālās klientu plūsmas regulēšanas sistēma, kas ne tikai sistematizē un atvieglo pakalpojumu saņemšanu nodaļā uz vietas, bet nodrošina arī iespēju pasta pakalpojumiem pieteikties attālināti no Latvijas Pasta mobilās lietotnes savā tālrunī. Patlaban šāda sistēma darbojas 47 klientu apmeklētākajās pasta nodaļās, bet plānots, ka šogad tā tiks ieviesta vēl 20 nodaļās, tajā skaitā arī Kauguru pasta nodaļā.

Attālinātā pieteikšanās pasta pakalpojumu saņemšanai pieejama gan iOS, gan Android ierīcēs, un tajā iespējams izsekot arī reģistrēta sūtījuma ceļam, kā arī sameklēt tuvāko pasta nodaļu, noskaidrot tās adresi, darbalaiku un pasta indeksu.

Latvijas Pasta mobilo lietotni lejuplādē šeit: 

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/pasts/id671598972?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.pasts.app

Pasta nodaļu saraksts, kur pakalpojumu saņemšanai iespējams pieteikties attālināti: te.
 
No 2017.gada marta darbalaiks jau tika pagarināts arī 27 Rīgas lielākajās un apmeklētākajās pasta nodaļās. Precīzs visu Rīgas un Pierīgas pasta nodaļu saraksts ar pagarināto darba laiku sestdienās no 2017.gada 1.marta un 1.aprīļa aplūkojams šeit.


Par VAS Latvijas Pasts
 

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām TNS Latvia, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.


Papildu informācijai:
Gundega Vārpa
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts