Ar Latvijas Pasta Eksprespastu uz Positivus ērti nosūtīt sev nepieciešamās lietas, nododot tās kurjeram mājās vai birojā

05.07.2017

Ar Latvijas Pasta Eksprespastu uz Positivus ērti nosūtīt sev nepieciešamās lietas, nododot tās kurjeram mājās vai birojā

Arī šogad sev nepieciešamās mantas gan uz Positivus festivāla teritoriju, gan atpakaļ uz mājām iespējams nosūtīt ar Latvijas Pasta Eksprespastu, turklāt šogad to var izdarīt arī tieši no mājām, biroja vai citas klientam izdevīgas vietas. Iegādājoties īpašo Positivus biļeti Mantu piegāde ar kurjeru vai noformējot šādu pakalpojumu Latvijas Pasta vietnē positivus.pasts.lv, kurjers pats ieradīsies pakaļ mantām. Savukārt, ja ērtāk izmantot pasta nodaļas pakalpojumus, mantas uz Positivus iespējams nodot arī kādā no 33 Latvijas Pasta nodaļām.

Lai izmantotu kurjera pakalpojumus festivālā vajadzīgo lietu, piemēram, telts, guļammaisa, drēbju vai gumijas zābaku, piegādei uz festivāla telšu pilsētiņu, līdz 12.jūlijam jāiegādājas Positivus īpašā biļete Mantu piegāde ar kurjeru festivāla mājas lapā https://www.positivusfestival.com/lv/biletes/ vai arī līdz 13.jūlijam jāizvēlas šāds pakalpojums Latvijas Pasta speciālajā vietnē https://positivus.pasts.lv/lv/positivus

Biļetes īpašniekam būs jāsazinās ar Latvijas Pasta Eksprespastu pa tālruni, kas norādīts uz iegādātās biļetes, lai vienotos par vēlamo kurjera ierašanās laiku, – kurjers arī palīdzēs noformēt sūtījumu un to iesaiņot. Kurjera izsaukšanu noformējot interneta vietnē positivus.pasts.lv, pasūtījuma izpildei nepieciešamās veidlapas tiks atsūtītas uz klienta e-pasta adresi un Eksprespasta speciālisti paši sazināsies ar klientu.

Mantu nosūtīšanas pakalpojuma noformēšanai jāapmeklē interneta vietne https://positivus.pasts.lv/lv/positivus, jāatzīmē vajadzīgais pakalpojums – mantu nosūtīšana tikai uz festivālu vai nosūtīšana turp un atpakaļ no festivāla – un turpat elektroniski jāveic pakalpojuma apmaksa. Atkarībā no izvēlētā pakalpojuma pēc tā apmaksas uz sūtītāja norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta viena vai divas veidlapas – katra no tām jāizdrukā trīs eksemplāros, jāaizpilda un kopā ar nosūtāmajām mantām jāatdod kurjeram vai kādā no 33 specializētajām Positivus sūtījumu pieņemšanas pasta nodaļām. Viens veidlapas eksemplārs tiks pievienots sūtījumam, otrs paliks pasta nodaļā, bet trešais ir jāsaglabā nosūtītājam.

Mantas nosūtīšanai uz Positivus telšu pilsētiņu kurjeram vai kādā no 33 pasta nodaļām iespējams nodot līdz 13.jūlijam: deviņas nodaļas atrodas Rīgā, bet pārējās – citās lielākajās pilsētās. Nododot mantas kādā no pasta nodaļām, kas aprīkota ar klientu plūsmas vadības sistēmu, jāizvēlas rindu mašīnas taustiņš Nodot Positivus sūtījumu, un šie klienti tiks apkalpoti prioritārā secībā. Savukārt, izmantojot Latvijas Pasta mobilo lietotni viedtālrunī un izvēloties attiecīgo Positivus pakalpojumu, mantu nodošanai šajās nodaļās iespējams pieteikties attālināti, taupot savu laiku. 

Latvijas Pasta mobilo lietotni lejuplādēt iespējams te: iOS https://itunes.apple.com/us/app/pasts/id671598972?mt=8
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.pasts.app .

Sūtījums būs jāievieto speciālās Positivus festivālam noformētās kastēs, ko izsniegs kurjers vai pasta nodaļas darbinieks, ar attiecīgi pielāgotu izmēru – 56x40x34 cm –, bet, ja sūtījuma izmērs būs lielāks, kurjers vai pasta nodaļas darbinieks palīdzēs to iepakot. 

Sūtījumus festivāla norises vietā varēs saņemt telšu pilsētiņas Latvijas Pasta Eksprespasta stendā, sākot ar 13.jūliju: sūtījumi tiks izsniegti personai, kam tie adresēti, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.  

Sūtījumus atpakaļ no Positivus festivāla Latvijas Pasta Eksprespasta kurjeri piegādās 18. un 19.jūlijā, iepriekš sazvanoties ar saņēmēju un vienojoties par konkrētu piegādes laiku. 

Detalizēts mantu piegādes pakalpojuma apraksts pieejams šeit.

Jau sesto gadu ar Latvijas Pasta Eksprespastu iespējams sev nepieciešamās lietas nosūtīt uz festivāla Positivus norises vietu un pēc tam tādā pašā veidā atgādāt atpakaļ uz mājām. 

Latvijas Pasta Eksprespasts specializējas sūtījumu atrā un ērtā piegādē klientiem no rokas rokā visā pasaulē un audita kompānijas PriceWaterhouseCoopers veiktā starptautiskā pētījumā 2016.gadā atzīts par labāko eksprespasta piegāžu uzņēmumu Eiropā un trešo labāko pasaulē 196 valstu konkurencē. 

No 14. līdz 16.jūlijam Salacgrīvā risināsies jau vienpadsmitais Positivus festivāls. 

 
Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.  

 

Papildu informācija:
Gundega Vārpa
Ārējo komunikāciju vadītāja
Tālr.: +371 67608505
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
facebook.com/latvijas.pasts