No 29.maija trīs dienas remontēs Rīgas 20.pasta nodaļu t/c Dole – pakalpojumi pieejami apkārtējās nodaļās

21.05.2018

No 29.maija trīs dienas remontēs Rīgas 20.pasta nodaļu t/c Dole – pakalpojumi pieejami apkārtējās nodaļās

No 2018.gada 29. līdz 31.maijam notiks Rīgas 20.pasta nodaļas remontdarbi tirdzniecības centra Doles telpās Maskavas ielā 357. Šai nodaļai nav pasta sūtījumu izsniegšanas funkciju, bet visus pārējos pasta pakalpojumus remontdarbu laikā varēs saņemt tuvākajās pasta nodaļās: Rīgas 3., 57. un 63.pasta nodaļā. Rīgas 20.pasta nodaļu šovasar plānots aprīkot arī ar mūsdienīgo daudzfunkcionālo klientu vadības sistēmu In-Out, kas ļaus pakalpojumiem nodaļā pieteikties arī attālināti, izmantojot Latvijas Pasta mobilo lietotni viedtālrunī.

Pēc remonta uzlabotajās telpās Rīgas 20.pasta nodaļa klientus gaidīs jau 1.jūnijā. Remontdarbu periodā pasta pakalpojumi klientiem visērtāk pieejami tuvākajās pasta nodaļās – Rīgas 3.pasta nodaļā t/c Mols, Krasta ielā 46; Rīgas 57.pasta nodaļā Prūšu ielā 2 un Rīgas 63.pasta nodaļā Aviācijas ielā 15.

Rīgas 3.pasta nodaļas darbalaiks: katru dienu no plkst.10 līdz 21; Rīgas 57.pasta nodaļas darbalaiks: katru darbdienu no plkst.8 līdz 20 un sestdienās no plkst.9 līdz 16; Rīgas 63.pasta nodaļas darbalaiks: katru darbdienu no plkst.8 līdz 19 un sestdienās no plkst.10 līdz 15.

Tā kā Rīgas 20.pasta nodaļā pasta sūtījumi netiek izsniegti, visi sūtījumi, kas uz šo nodaļu tiek adresēti kā pakalpojums Uz pieprasījuma, remonta dienās tiks nosūtīti un izsniegti Rīgas 57.pasta nodaļā.

Tuvākajos mēnešos Rīgas 20.pasta nodaļa tiks aprīkota arī ar klientu plūsmas vadības sistēmu In-Out, kas ne tikai regulēs klientu kustību nodaļā, bet arī ļaus klientiem pieteikties pakalpojumiem attālināti, izmantojot Latvijas Pasta mobilo lietotni viedtālrunī. 

Vides uzlabošana pasta nodaļās ir viens no Latvijas Pasta būtiskākajiem projektiem, kas intensīvi tiek īstenots pēdējo divu gadu laikā, gan veicot nodaļu remontdarbus, gan veidojot bērnu stūrīšus un izvietojot velonovietnes, kā arī modernizējot klientu plūsmas vadību un nodrošinot attālinātas pieteikšanās iespēju pasta pakalpojumiem.

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505 
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts