Vidzemē četras pasta nodaļas šoruden sāk darbu jaunās, mūsdienīgās, klientiem draudzīgākās telpās

10.09.2018

Vidzemē četras pasta nodaļas šoruden sāk darbu jaunās, mūsdienīgās, klientiem draudzīgākās telpās

Četras Latvijas Pasta Vidzemes reģiona nodaļas šoruden sāk darbu jaunās klientiem draudzīgās un mūsdienīgās telpās. Gulbenes novada Rankas pasta nodaļa savus klientus jaunās telpās apkalpo jau kopš 2018.gada 4.septembra, savukārt Alūksnes novada Liepnas pagasta, Lubānas un Gulbenes novada Galgauskas pagasta pasta nodaļas uz jaunām telpām pārcelsies oktobrī. Visās šajās nodaļās līdz ar jaunām telpām tiek atjaunots preču sortiments, kā arī izveidoti ērtāki un klientiem pieejamāki preses izdevumu un preču stendi. Nodaļu darbalaiks paliek nemainīgs – atbilstošs līdzšinējam pakalpojumu sniegšanas grafikam.

Nodrošinot klientiem un darbiniekiem piemērotāku un draudzīgāku vidi un apkalpošanu, Latvijas Pasts īsteno vairākus nodaļu darba uzlabošanas projektus. Viens no tiem ir pasta pakalpojumu sniegšana ērtākos un pieejamākos apstākļos, un tā ietvaros šoruden Vidzemē četras nodaļas sāk darbu jaunās telpās.

No 4.septembra Gulbenes novada Rankas pasta nodaļa savus klientus apkalpo labiekārtotās telpās Krastkalni, nodrošinot visus pasta pakalpojumus un piedāvājot pilnveidotu preču sortimentu. 

Alūksnes novada Liepnas pasta nodaļa darbu jaunā apkalpošanas vietā Liepziedi sāks 2.oktobrī. Jaunās telpas atrodas pagasta centrā, blakus pagasta pārvaldes ēkai, un ir ērti sasniedzamas gan ar kājām, gan sabiedrisko transportu, gan automašīnu. Nodaļā nodrošināta iekļuve jaunajiem vecākiem ar bērmu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību ierobežojumiem. Nodaļa jaunajās telpās strādās atbilstoši līdzšinējam darbalaikam, taču tiks pārskatīts un atjaunināts nodaļas sortiments, veidojot to atraktīvāku un klientiem interesantāku.

Lubānas pasta nodaļa jaunās telpās pilsētas centrā Oskara Kalpaka ielā 5 sāks darboties 10.oktobrī, mainot atrašanās vietu, lai būtu tuvāk klientiem – blakus citiem sabiedriski nozīmīgiem objektiem. Plašajās un ērtajās telpās Lubānas pasta nodaļa ir klientiem izdevīgāk sasniedzama gan no kājāmgājēju, gan sabiedriskā transporta lietotāju un autobraucēju viedokļa. Tajā nodrošināta iekļuve arī jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un apmeklētājiem ar kustību traucējumiem. Arī Lubānas pasta nodaļā klientiem tiks piedāvāts uzlabots preču sortiments, lielu daļu tā izvietojot atvērtā tipa stendos, kas ļauj efektīvāk izvēlēties vēlamo pirkumu. Nodaļas darbalaiks paliek nemainīgs.

Savukārt Gulbenes novada Galgauskas pasta nodaļa darbu jaunajās telpās Pagastnamā uzsāks 17.oktobrī. Jaunās telpas atrodas Galgauskas pagasta sabiedriskajā centrā un netālu no pasta nodaļas līdzšinējās atrašanās vietas. Tāpēc nodaļa ērti sasniedzama visiem apmeklētājiem, arī klientiem ar bērnu ratiņiem un ratiņkrēsliem. Arī šajā nodaļā tiks pārskatīts un atjaunināts piedāvājamo preču sortiments, drukāto preses izdevumu un citu preču plauktus veidojot klientiem ērti pieejamus. Nodaļas darbalaiks netiek mainīts.

Latvijas Pasts pēdējos divos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 


Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505 
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts