Valsts svētku brīvdienās strādās Latvijas Pasta nodaļas tirdzniecības centros; pensijas un pabalstus izmaksās agrāk

25.04.2019

Valsts svētku brīvdienās strādās Latvijas Pasta nodaļas tirdzniecības centros; pensijas un pabalstus izmaksās agrāk

2019.gada valsts svētku brīvdienās – 1., 4. un 6.maijā – pasta pakalpojumus sniegs atsevišķas Latvijas Pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtās pensijas un pabalsti tiek piegādāti dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta 5. un 6.maijā, tās saņems agrāk.

Valsts noteiktajās svētku brīvdienās – Darba svētkos 1.maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā un pārceltajā brīvdienā 6.maijā – atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros. Strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami šeit. Informācija par darbalaika izmaiņām pieejama arī uz vietas visās pasta nodaļās. 

Svētdien, 5.maijā, strādās tās Latvijas Pasta nodaļas, kas ierasti atvērtas katras nedēļas nogales brīvdienās un to darbalaiks šajā dienā nemainīsies, izņemot Mārupes pasta nodaļu, kas strādās no plkst.10 līdz 18.

VSAA piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas laiks klienta dzīvesvietā ir 5. un 6.maijs, tiks piegādāti 3.maijā. 


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: +371 67608504 
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.danielsone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts