No 2020.gada 14.jūlija uz remonta laiku Ērberģes pasta nodaļa pakalpojumus sniegs pagasta pārvaldes telpās

30.06.2020

No 2020.gada 14.jūlija uz remonta laiku Ērberģes pasta nodaļa pakalpojumus sniegs pagasta pārvaldes telpās

Sakarā ar remontdarbiem Neretas novada Mazzalves pagasta Ērberģes pasta nodaļā no 2020.gada 14.jūlija pasta pakalpojumi tiks nodrošināti pagaidu telpās vietējās pagasta pārvaldes ēkā. Pēc remontdarbiem, ko potenciāli plānots pabeigt līdz rudenim, klienti pasta pakalpojumus varēs saņemt augstākā komforta līmenī līdzšinējās nodaļas telpās. Nodaļas darbalaiks pagaidu telpās paliek nemainīgs.

Uzlabojot klientu un darbinieku ērtības, Ērberģes pasta nodaļā paredzēts remonts, tāpēc nodaļa šajā periodā no līdzšinējām telpām Ainās tiek pārcelta uz pagasta pārvaldes ēku Liepu ielā 2. Lai nodrošinātu Ērberģes pasta nodaļas veiksmīgu pārcelšanu uz pagaidu telpām, 2020.gada 13.jūlijā nodaļa apmeklētājus pieņems no plkst.8 līdz 10, savukārt pagaidu telpās klientus gaidīs 14.jūlijā no plkst.12.

Pagaidu telpās Ērberģes pasta nodaļa strādās tāpat kā līdz šim – katru darbdienu no plkst.8 līdz 9 un no plkst.10 līdz 13. 

Plānots, ka remontdarbi Ērberģes pasta nodaļas telpās varētu tikt pabeigti līdz šāgada rudenim, kad klienti pasta pakalpojumus varēs saņemt ērtāk un komfortablākos apstākļos – klientu zonā tiks izvietoti atvērtā tipa stendi, ļaujot tuvāk aplūkot izvēlētās preces un iepazīt preses izdevumus. 

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno pasta pakalpojumu servisa un vides modernizācijas darbus dažādās Latvijas vietās.


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3400 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts| facebook.com/latvijas.pasts| instagram.com/latvijas_pasts