No 2020.gada 18.septembra Ērberģes pasta nodaļa pēc remonta atsāk darbu iepriekšējās telpās – Ainās

09.09.2020

No 2020.gada 18.septembra Ērberģes pasta nodaļa pēc remonta atsāk darbu iepriekšējās telpās – Ainās
Pēc veiksmīgas remontdarbu realizācijas sadarbībā ar Mazzalves pagasta pārvaldi Neretas novada Mazzalves pagasta Ērberģes pasta nodaļa no pagaidu telpām Liepu ielā 2 pārcelsies atpakaļ uz savu iepriekšējo atrašanās vietu Ainās un atsāks tajā pasta pakalpojumu sniegšanu no 2020.gada 18.septembra. Izremontētās telpas ir komfortablas, nodrošinot ērtu pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. Nodaļas darbalaiks paliek nemainīgs, taču, lai sekmīgi nodrošinātu telpu maiņu un nepieciešamos pārcelšanās darbus, 17. un 18.septembrī plānotas darbalaika izmaiņas.  
 
Uzlabojot klientu un darbinieku ērtības, Ērberģes pasta nodaļa pēc remonta, kas īstenots kopīgi ar Mazzalves pagasta pārvaldi, no 18.septembra atsāk darbu savās iepriekšējās telpās Ainās. Atjaunotās pasta nodaļas klientu zonā ir izvietoti atvērtā tipa stendi, ļaujot tuvāk aplūkot izvēlētās preces un iepazīt preses izdevumus, turklāt telpas ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.
 
Lai nodrošinātu Ērberģes pasta nodaļas veiksmīgu pārcelšanu, 17.septembrī nodaļa apmeklētājus pagaidu telpās Liepu ielā 2 apkalpos no plkst.8 līdz 10, savukārt Ainās klientus gaidīs 18.jūlijā no plkst.10.
 
Ērberģes pasta nodaļa pēc remonta strādās tāpat kā līdz šim – katru darbdienu no plkst.8 līdz 9 un no plkst.10 līdz 13. 
 
Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno pasta pakalpojumu servisa un vides modernizācijas darbus dažādās Latvijas vietās.
 
 
Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3400 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.
 
 
Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.danielsone@pasts.lv   
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts