Kuldīgas pasta nodaļa no 2020.gada 28.novembra atsāk darbu sestdienās

25.11.2020

 Kuldīgas pasta nodaļa no 2020.gada 28.novembra atsāk darbu sestdienās

Nodrošinot pasta pakalpojumu maksimāli efektīvu sniegšanu gada nogales pirmssvētku periodā, Latvijas Pasts radis iespēju no 2020.gada 28.novembra atsākt Kuldīgas pasta nodaļas darbību arī sestdienās. Tādējādi Kuldīgā tiks nodrošināta maksimāli raita pasta sūtījumu aprite laikā, kad gadumijas svētku noslodzes dēļ pasta uzņēmumos visā pasaulē sūtījumu apjoms pieaug vairākkārt, bet Covid-19 ietekmes rezultātā sūtījumu plūsma sadalās ļoti nevienmērīgi un nodaļa vienlaikus mēdz saņemt ļoti daudz sūtījumu.

Sakarā ar noteiktajiem papildu drošības pasākumiem Covid-19 ierobežošanai no 2020.gada 2.oktobra tika mainīts Kuldīgas pasta nodaļas darbalaiks un sestdienās tā nestrādāja. Ņemot vērā gadumijas svētku tuvošanos, Latvijas Pasts jau no 28.novembra radis iespēju atjaunot Kuldīgas pasta nodaļas darbu sestdienās, kad tā sniegs pakalpojumus atbilstoši iepriekšējam darbalaikam – no plkst.9 līdz 12. 

Gada nogalē tradicionāli pieaug pasta sūtījumu apjoms visā pasaulē, bet šogad Covid-19 ietekmē sūtījumu plūsma ir ļoti nevienmērīga: periodus, kad sūtījumu ir ļoti maz, nomaina ievērojams vienlaikus saņemtu sūtījumu skaits, kas ne tikai ātri jāapstrādā un jāsašķiro, bet arī jāizsniedz daudziem klientiem pasta nodaļās – tajā skaitā Kuldīgā.

Latvijas Pasts aicina klientus būt saprotošiem un, izvērtējot nepieciešamību doties uz pasta nodaļu, stingri ievērot visus drošības pasākumus – neapmeklēt pasta nodaļu ar slimības simptomiem, nedrūzmēties un ievērot divu metru distanci, savu kārtu uzgaidīt nodaļas ārpusē, kā arī lietot individuālos aizsardzības līdzekļus un ievērot nepieciešamo higiēnu.


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts