No 2021.gada 26.janvāra Cēsu 3.pasta nodaļa sniegs pakalpojumus jaunās t/c Solo telpās

21.01.2021

No 2021.gada 26.janvāra Cēsu 3.pasta nodaļa sniegs pakalpojumus jaunās t/c Solo telpās

No 2021.gada 26.janvāra Cēsu 3.pasta nodaļa uzsāks darbu jaunās t/c Solo telpās, kas atrodas paplašinātajā tirdzniecības centra daļā netālu no līdzšinējās atrašanās vietas. Jaunās telpas ir komfortablākas, piedāvājot klientiem preses izdevumu un preču ērtu izvēli atvērtā tipa stendos, kā arī nodrošinot ērtu pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. Nodaļas darbalaiks saglabāsies nemainīgs, bet sakarā ar pārcelšanās darbiem 25.janvārī tā strādās no plkst.8 līdz 15.

Sakarā ar pārcelšanos uz jaunām t/c Solo telpām Cēsu 3.pasta nodaļa līdzšinējā atrašanās vietā 25.janvārī strādās no plkst.8 līdz 15. Jaunajās telpās, kas atrodas paplašinātajā tirdzniecības centra daļā netālu no līdzšinējās atrašanās vietas, nodaļa sāks darbu 26.janvārī plkst.8, piedāvājot klientiem preses izdevumu un citu mazumtirdzniecības preču sortimentu mūsdienīgos atvērtā tipa stendos.

Jaunās telpas ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Darbalaiks Cēsu 3.pasta nodaļai jaunajā vietā nemainīsies – pasta nodaļa strādās pirmdienās–piektdienās plkst.8 līdz 18 un sestdienās no plkst.9 līdz 13.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno pasta pakalpojumu servisa un pasta pakalpojumu sniegšanas vietu vides modernizācijas darbus.

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk ap 3200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību. 

 

Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv, vineta.danielsone@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts