Aglonas pasta nodaļa līdz 2021.gada 9.jūnijam turpinās darbu līdzšinējās telpās Kalna ielā 12

28.05.2021

Aglonas pasta nodaļa līdz 2021.gada 9.jūnijam turpinās darbu līdzšinējās telpās Kalna ielā 12

Iepriekš neprognozējamu tehnisku iemeslu dēļ Aglonas pasta nodaļa pagaidām turpinās strādāt līdzšinējās telpās Kalna ielā 12, atliekot pārcelšanos uz jaunām telpām Radošo industriju centrā Somersētas ielā 23 uz 2021.gada 10.jūniju. Nodaļas darbalaiks jaunajā adresē būs tāds pats kā līdz šim, bet sakarā ar pārcelšanās darbiem tas būs mainīts 9. un 10.jūnijā.

Latvijas Pasts iepriekš informēja, ka Aglonas pasta nodaļa no 2021.gada 1.jūnija sāks darbu jaunās telpās Radošo industriju centrā Somersētas ielā 23. Tehnisku iemeslu dēļ Aglonas pasta nodaļa līdz 9.jūnijam turpinās darbu esošajās telpās Kalna ielā 12, tāpat kā līdz šim, piedāvājot klientiem pasta pakalpojumus katru darbdienu no plkst.10 līdz 12 un no plkst.12.30 līdz 15.

Jaunās telpās Radošo industriju centrā Somersētas ielā 23 Aglonas pasta nodaļa darbu sāks no 10.jūnija, nodrošinot pasta pakalpojumu sniegšanu patīkamākā vidē ar atjauninātu preču sortimentu. Jaunās telpas ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Sakarā ar pārcelšanās darbiem 9. un 10.jūnijā būs mainīts Aglonas pasta nodaļas darbalaiks: 9.jūnijā nodaļa strādās no plkst.8 līdz 10 vēl līdzšinējā adresē, bet jaunajās telpās 10.jūnijā apmeklētājus gaidīs no plkst.10 līdz 12 un no plkst.12.30 līdz 15. 

Darbalaiks Aglonas pasta nodaļai jaunajā adresē nemainīsies – pasta nodaļa strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 12 un no plkst.12.30 līdz 15. 

Aglonas iedzīvotāji par pasta nodaļas adreses izmaiņām tiks informēti ar paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija būs pieejama arī esošajās nodaļas telpās.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

 

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

 

Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.danielsone@pasts.lv   
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts