No 2022.gada 7.februāra atsevišķām Salaspils un Salaspils novada Jaunsauriešu adresēm mainās pasta nodaļa

11.01.2022

No 2022.gada 7.februāra atsevišķām Salaspils un Salaspils novada Jaunsauriešu adresēm mainās pasta nodaļa

Lai uzlabotu pasta pakalpojumu pieejamību un paātrinātu pasta sūtījumu piegādes procesu, no 2022.gada 7.februāra tiek mainīta deviņu Salaspils un Salaspils novada Jaunsauriešu adrešu apkalpojošā nodaļa, kā arī pasta indekss. Turpmāk šīs adreses apkalpos tuvāk esošā Ulbrokas pasta nodaļa, bet līdzšinējā pasta indeksa LV-2169 vietā būs jāizmanto indekss LV-2130.

Veicinot pasta pakalpojumu pieejamību un sūtījumu piegādes efektivitāti, no 2022.gada 7.februāra tiek mainīta deviņu Salaspils un Salaspils novada Jaunsauriešu adrešu apkalpojošā pasta nodaļa, un turpmāk tā būs šīm adresēm tuvāk esošā Ulbrokas pasta nodaļa Institūta ielā 30. Ulbrokas pasta nodaļa strādā katru darbdienu: pirmdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.9 līdz 17, bet otrdienās un ceturtdienās – no plkst.9 līdz pat 19. 

Precīzs adrešu saraksts, kurām tiek mainīta apkalpojošā pasta nodaļa un pasta indekss, pieejams šeit. Šajās adresēs dzīvojošajiem  līdzšinējā pasta indeksa LV-2169 turpmāk būs jāizmanto indekss LV-2130. Precīzu adresi un pasta indeksu iespējams noskaidrot Latvijas Pasta mājaslapas sadaļā Pārbaudīt adresi, kur izmaiņas būs atspoguļotas no to ieviešanas datuma – 7.februāra.

Tā kā pasta indekss ir svarīga adreses sastāvdaļa, Latvijas Pasts aicina šo adrešu iedzīvotājus pievērst uzmanību izmaiņām un no 7.februāra mainīto pasta indeksu LV 2130 izmanot saziņā, visa veida sūtījumu nosūtīšanā, kā arī abonējot preses izdevumus. Par mainīto pasta indeksu aicinām informēt arī sūtījumu nosūtītājus, no kuriem tie tiek saņemti attiecīgās teritorijas adresēs. Nepareiza indeksa norādīšanas gadījumā sūtījums sasniegs adresātu, taču ar novēlošanos, jo visi sūtījumi primāri tiek šķiroti atbilstoši indeksam.

Informācija par pasta nodaļas un pasta indeksa maiņu no 10.janvāra ir ievietota katra klienta pastkastītē.

 


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

 

Sīkākai informācijai:
Vineta Kļaviņa | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta.klavina@pasts.lv   
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts