Covid-19 ietekmes dēļ no 2022.gada 14.septembra īslaicīgi mainās Rojas pasta nodaļas darba organizācija

14.09.2022

Covid-19 ietekmes dēļ no 2022.gada 14.septembra īslaicīgi mainās Rojas pasta nodaļas darba organizācija

Sakarā ar Covid-19 izplatību no 2022.gada 14.septembra īslaicīgi mainās Talsu novada Rojas pagasta Rojas pasta nodaļas darba organizācija. Rojas pasta nodaļa strādās stundu īsāku darbalaiku – katru darbdienu, pirmdienās–piektdienās, no plkst.7 līdz 11. Iedzīvotājiem jārēķinās arī ar izmaiņām sūtījumu piegādes laikā – visi sūtījumi tiks piegādāti konkrētās darbdienas ietvaros, taču piegādes laiks var atšķirties no līdz šim pierastā.

Covid-19 ietekmes rezultātā uz laiku mainās Rojas pasta nodaļas darbalaiks Zvejnieku ielā 3 – nodaļa strādās no pirmdienas līdz piektdienai plkst.7–11. Ierastais sūtījumu piegādes grafiks mainīsies Kaltenē, Melnsilā, Ģipkā, Rudē – piegāde atbilstoši līgumiem un piegādes kvalitātes standartam tiks nodrošināta attiecīgajā darbdienā,  bet tās laiks individuāliem klientiem atšķirsies no līdz šim pierastā piegādes laika.
 
Nepieciešamības gadījumā aicinām izmantot Talsu 1.pasta nodaļas pakalpojumus Lielajā ielā 20 pirmdienās–piektdienās no plkst.7.30 līdz 18 un sestdienās no plkst.9 līdz 12.

Latvijas Pasts atvainojas Rojas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām. 

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.


Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin