No 2022.gada 16.novembra paplašina Daugavpils 2.pasta nodaļu, 1.pasta nodaļas funkcijas pārņems 17.pasta nodaļa

10.10.2022

No 2022.gada 16.novembra paplašina Daugavpils 2.pasta nodaļu, 1.pasta nodaļas funkcijas pārņems 17.pasta nodaļa

Izvērtējot pasta pakalpojumu izmantošanas tendences Daugavpilī, no 2022.gada 16.novembra tiek paplašināta Daugavpils 2.pasta nodaļa t/c Solo Rīgas ielā 9, savukārt netālu esošā Daugavpils 1.pasta nodaļa Rīgas ielā 42a tiek pievienota Daugavpils 17.pasta nodaļai Strādnieku ielā 84. Daugavpils 17.pasta nodaļa atrodas plašās telpās, ko klientu ērtību uzlabošanai tuvākajā laikā plānots rekonstruēt, un ir atvērta katru darbdienu no plkst.8 līdz 19, kā arī sestdienās no plkst.9 līdz 15. Daugavpils 1.pasta nodaļas pēdējā darbdiena Rīgas ielā 42a būs 15.novembrī līdz plkst.12. 

Izanalizējot klientu pasta pakalpojumu izmantošanas paradumus Daugavpilī, pieņemts lēmums no 16.novembra paplašināt Daugavpils 2.pasta nodaļu t/c Solo, bet netālu esošo Daugavpils 1.pasta nodaļu pievienot Daugavpils 17.pasta nodaļai.

Efektivitātes uzlabošanai Daugavpils 2.pasta nodaļa tiks pārcelta uz plašākām telpām esošajā adresē t/c Solo Rīgas ielā 9, izveidojot arī papildu darbavietu. Sūtījumu saņemšanai t/c Solo pieejams arī Latvijas Pasta pakomāts. Savukārt 200 metru attālumā esošā Daugavpils 1.pasta nodaļa no 16.novembra tiks pievienota Daugavpils 17.pasta nodaļai Strādnieku ielā 84. Apvienotā nodaļa klientiem pieejama pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 19 un sestdienās no plkst.9 līdz 15, un jau drīzumā klientu un darbinieku komforta uzlabošanai tās telpas tiks rekonstruētas.

Daugavpils 1.pasta nodaļas pēdējā darbdiena Rīgas ielā 42 būs 15.novembris, kad nodaļa būs atvērta līdz plkst.12. 

Pasta pakalpojumu sniegšanas vietu skaitu un izvietojumu Daugavpilī nosaka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums par universālā pasta pakalpojuma saistību noteikšanu, kas paredz, ka Latvijas Pastam Daugavpilī jānodrošina četras nepārvietojamas pasta pakalpojumu sniegšanas vietas. Latvijas Pasts šos nosacījumus izpilda pilnībā, un pēc plānotajām izmaiņām no 16.novembra turpinās sniegt pasta pakalpojumus piecās pasta nodaļās.

Precīza informācija par pasta pakalpojumu saņemšanu Daugavpils 1.pasta nodaļas apkalpošanas teritorijā no 16.novembra tiks ievietota katra šajā teritorijā dzīvojošā klienta pastkastītē, sākot ar 17.oktobri.

 

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin