No 2023.gada 21.aprīļa Aglonas pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās un ar mainītu darbalaiku

24.03.2023

No 2023.gada 21.aprīļa Aglonas pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās un ar mainītu darbalaiku
No 2023.gada 21.aprīļa Preiļu novada Aglonas pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās, pārceļoties no līdzšinējās adreses Somersētas ielā 23 uz Somersētas ielu 34, kur atrodas arī pagasta pārvalde. Sakarā ar pārcelšanās darbiem 20.aprīlī Aglonas pasta nodaļa esošajā adresē strādās no plkst.8 līdz 10, savukārt jau 21.aprīlī jaunajās telpās klientus gaidīs jau no plkst.8. Atbilstoši pakalpojumu pieprasījumam no 21.aprīļa Aglonas pasta nodaļa strādās katru darbdienu no plkst.8 līdz 13. 
 
No 21.aprīļa Aglonas pasta nodaļa uzsāks pakalpojumu sniegšanu jaunās telpās Somersētas ielā 34, pagasta pārvaldes ēkā, kam nodrošināta pilnvērtīga piekļuve arī klientiem ar kustību ierobežojumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. 
 
Jaunās Aglonas pasta nodaļas telpas ir ērti apmeklējamas, jo blakus atrodas stāvlaukums, autoosta, bibliotēka un citas ikdienā nepieciešamas iestādes un organizācijas, bet pašā nodaļas ēkā bez pagasta pārvaldes izvietots arī valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs, kultūras nams, komunālo pakalpojumu daļa un citas institūcijas. 
 
Sakarā ar Aglonas nodaļas pārcelšanos 20.aprīlī nodaļa līdzšinējā adresē Somersētas ielā 23 strādās no plkst.8 līdz 10, bet jau nākamajā darbdienā, 21.aprīlī, klienti jaunajā adresē tiks apkalpoti no plkst.8.
 
Izvērtējot klientu plūsmu un pakalpojumu pieprasījumu, no 21.aprīļa Aglonas pasta nodaļai noteikts jauns darbalaiks un tā ik darbdienu, pirmdienās–piektdienās, strādās no plkst.8 līdz 13.
 
Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā. 
 
Visos jautājumos par pasta pakalpojumu saņemšanu aicinām sazināties ar  Klientu centru, kura speciālisti palīdzēs operatīvi atrisināt  attiecīgo jautājumu un sniegt nepieciešamo konsultāciju: pa tālruni 27008001 vai 67008001, rakstot e-pastā info@pasts.lv vai Latvijas Pasta sociālo mediju profilos.
 
 
 
 
Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu un izvērstu āra un iekštelpu pakomātu tīklu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, pakomātu, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2700 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.
 
Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
 
Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin