Brīvdienā pēc Dziesmu un deju svētkiem strādās atsevišķas pasta nodaļas

03.07.2023

Brīvdienā pēc Dziesmu un deju svētkiem strādās atsevišķas pasta nodaļas

Pirmdien, 2023.gada 10.jūlijā, kas šogad ir brīvdiena pēc Vispārējo latviešu Dziesmu un deju svētkiem, tomēr strādās atsevišķas pasta nodaļas Latvijas lielāko pilsētu tirdzniecības centros. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtie pabalsti un pensijas tiek piegādāti dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta no 9. līdz 10.jūlijam, tās saņems agrāk.

Diena pēc Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta ir oficiāla brīvdiena visā valstī. Pasta pakalpojumi šajā dienā būs pieejami atsevišķās pasta nodaļās lielāko pilsētu tirdzniecību centros – precīzs Rīgā, Mārupē, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī un Liepājā strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami šeit.

VSAA izmaksātās pensijas un pabalsti, kuru piegāde dzīvesvietā paredzēta 9. un 10.jūlijā, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 7.jūlijā, bet 6.jūlijā tie tiks izmaksāti klientiem, kuriem par izmaksas datumu noteikts 7. un 8.jūlijs. Savukārt 5.jūlijā klienti saņems pensijas un pabalstus, kam izmaksa paredzēta 5. un 6.datumā.

Sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai ir izmantojami Latvijas Pasta pakomāti visā valsts teritorijā. Informācija par Latvijas Pasta pakomātu tīklu pieejama te.

Jebkuru jautājumu gadījumā par pasta pakalpojumu saņemšanu aicinām sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru pa tālruni 27008001 vai 67008001, rakstot e-pastā info@pasts.lv vai Latvijas Pasta sociālo tīklu profilos.

 

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu un izvērstu āra un iekštelpu pakomātu tīklu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, pakomātu, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2700 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.


Sīkākai informācijai:
Vineta Anna Sarkane | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv; vineta_anna.sarkane@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin