No 2023. gada 16. novembra Nīgrandes pagasta Kalnu iedzīvotāji pasta pakalpojumus saņems savā dzīvesvietā pēc pieprasījuma

19.10.2023

No 2023. gada 16. novembra Nīgrandes pagasta Kalnu iedzīvotāji pasta pakalpojumus saņems savā dzīvesvietā pēc pieprasījuma

No šā gada 16. novembra Saldus novada Nīgrandes pagasta Kalnu iedzīvotāji Latvijas Pasta pakalpojumus saņems savā dzīvesvietā pēc pieprasījuma. Pastnieka apmeklējumu var pieteikt katru darbdienu, sazinoties ar Latvijas Pasta Klientu centru pa tālruni: 27008001 vai 67008001.

Kopš pērnā gada Saldus novada Kalnu pasta nodaļā būtiski samazinājies apmeklētāju plūsma un pieprasījums pēc universālā pasta pakalpojuma. Izvērtējot klientu plūsmu un pasta pakalpojumu pieprasījumu Kalnu pasta nodaļā, secināts, ka iedzīvotāji arvien biežāk izmanto pastnieka sniegtos pasta pakalpojumus savā dzīvesvietā, jo pakalpojumi ir izdevīgi, droši un ērti pieejami, vienojoties par klientam piemērotāko laiku pasta pakalpojumu saņemšanai.

Pastnieks klienta dzīvesvietā sniedz tos pašus pakalpojumus, kas pieejami pasta nodaļās: vēstuļu korespondenci un pasta paku sūtījumu piegādi, pieņemšanu un nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas PNS kontā, komercpreču iegādi u.c.

Universālā pasta pakalpojums: vēstuļu korespondence (vēstules, pastkartes, bandroles un sīkpakas) un pasta paku sūtījumu saņemšana un nosūtīšana klientu dzīvesvietā tiek nodrošināta ar tādiem pašiem nosacījumiem kā pasta nodaļā. Savukārt par pārējiem pakalpojumiem, kas neietilpst universālā pasta pakalpojumu grozā, jāveic apmaksa par piegādi 1,00 eiro apmērā.

Saņemot aicinājumu par sūtījuma izņemšanu, Nīgrandes pagasta Kalnu iedzīvotāji var pieteikt sūtījuma bezmaksas piegādi savā dzīvesvietā, piesakot to pa tālruni 27008001 vai 67008001. 

Līdz 2023. gada 1.novembrim Saldus novada Nīgrandes pagasta Kalnu iedzīvotāji par pasta pakalpojumu saņemšanas iespējām savās pastkastītēs saņems paziņojumus.

Jautājumu gadījumā par Latvijas Pasta sniegtajiem pakalpojumiem klienti aicināti sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru – tālrunis 67008001 vai 27008001; e-pasta adrese: info@pasts.lv.

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts sniedz visplašāko pasta pakalpojumu klāstu visā Latvijā vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās. Uzņēmums nodrošina universālā pasta, komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības, pakomātu un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2500 darbinieku.


Papildu informācijai:
Vineta Anna Sarkane | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv, vineta_anna.sarkane@pasts.lv 

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin