Latvijas Pasts publiskās izsolēs piedāvā iegādāties nekustamos īpašumus Jelgavā un Ogrē

02.11.2023

Latvijas Pasts publiskās izsolēs piedāvā iegādāties nekustamos īpašumus Jelgavā un Ogrē

Latvijas Pasts publiskās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvā iegādāties divus savā saimnieciskajā darbībā neizmantotus vai biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus Vidzemē un Zemgalē. Pieteikšanās izsolēm iespējama līdz 2023. gada 14. novembrim, bet izsoles notiks 24. novembrī.

Izsolēs ar augšupejošu soli iespējams iegādāties Latvijas Pasta īpašumu Ogrē, Brīvības ielā 38 un īpašumu Jelgavā – Raiņa ielā 14. Piedaloties izsolēs, iespējams iegādāties zemi un ēkas. 

Īpašums Ogrē sastāv no trīs ēkām un zemesgabala, un tā publiskās izsoles sākumcena ir 213 000 eiro. Savukārt Jelgavas īpašuma sākumcena ir 693 000 par divām ēkām un tām pieguļošo zemesgabalu.

Līdzdalībai izsolēs iespējams pieteikties līdz šā gada 14. novembrim Tiesu administrācijas elektroniskajā izsoļu vietnē vai rakstot uz e-pasta adresi izsoles@pasts.lv.

Izsole notiks 24. novembrī tiešsaistē – Tiesu administrācijas elektroniskajā izsoļu vietnē izsoles.ta.gov.lv.

Latvijas Pasts atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas netiek izmantoti uzņēmuma saimnieciskajā darbībā, netiek pietiekamā apmērā lietoti un neatbilst Latvijas Pasta biznesa mērķiem. 

Pēdējos piecos gados izsolēs pārdots ap 40 Latvijas Pastam piederējušu nekustamo īpašumu. 

Sīkāk par Latvijas Pasta publiskajās izsolēs pieejamajiem nekustamajiem īpašumiem iespējams uzzināt te.

 

Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts sniedz visplašāko pasta pakalpojumu klāstu  visā Latvijā vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās. Uzņēmums nodrošina universālā pasta, komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2600 darbinieku.


Papildu informācijai:
Vineta Anna Sarkane | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv, vineta_anna.sarkane@pasts.lv 

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin