Latvijas Pasts publiskās izsoles papildina ar 10 īpašumiem

15.01.2024

Latvijas Pasts publiskās izsoles papildina ar 10 īpašumiem

Latvijas Pasts publiskās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvā 10 uzņēmējdarbībā neizmantotus un biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus. Izsolēs, kurās pieteikšanās ir iespējama līdz 30. janvārim, īpašumi pieejami visos Latvijas novados. 

Nacionālais pasta operators publiskām izsolēm pievieno vēl 10 nekustamo īpašumus: zemi, tajā skaitā lauksaimniecībā izmantojamu, ēkas, ieskaitot vairāku dzīvokļu, biroju vai tirdzniecības telpas. Trīs objekti atrodas Kurzemē – Kuldīgas, Tukuma un Ventspils novados, pieci Latgalē – vairāki Ludzas, pa vienam Rēzeknes un Varakļānu novados. Tikmēr Vidzemē pieejams viens nekustamais īpašums, kas atrodas Cēsu novadā, bet Zemgalē – Jēkabpils novadā.  

Gan objektu atrašanās vietas un to potenciālais izmantojums, gan cenas krasi atšķiras. Piemēram, zemākā noteiktā sākuma summa ir īpašumam Ventspils novadā, savukārt augstākā – Cēsu novadā. Pieteikšanās publiskām izsolēm ir iespējama līdz 2024. gada 30. janvārim.

Līdzdalībai izsolēs aicinām pieteikties Tiesu administrācijas elektroniskajā izsoļu šķirklī izsoles.ta.gov.lv vai rakstot uz e-pasta adresi izsoles@pasts.lv.

Latvijas Pasts atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas nav piemēroti uzņēmējdarbības funkcijai, netiek pietiekama apmērā izmantoti vai neatbilst biznesa mērķiem.

Publiskās izsolēs patlaban ir pieejami kopumā 22 Latvijas Pasta nekustamie īpašumi.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts sniedz visplašāko pasta pakalpojumu klāstu visā Latvijā vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās. Uzņēmums nodrošina universālā pasta, komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības, pakomātu un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 2500 darbinieku.

Papildu informācijai:

Matīss Rutks | Komunikācijas konsultants

E-pasts: pr@pasts.lv, matiss.rutks@pasts.lv

Latvijas Pasta sociālo mediju profili:
Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin