Ogrē atver pasta nodaļu tirdzniecības centrā

26.09.2024

Ogrē atver pasta nodaļu tirdzniecības centrā

No š.g. 26. septembra Ogres pilsētas iedzīvotājiem Latvijas Pasta pakalpojumi kļuvuši vēl ērtāk sasniedzami – tie pieejami tirdzniecības centrā “Ogres Prestižs”, kur tagad atvērta pasta nodaļa. Pasta nodaļu ierīkošana tirdzniecības centros ir viens no uzņēmuma stratēģiskajiem virzieniem, lai pasta un maksājumu pakalpojumi būtu tuvāk klientu ikdienas paradumiem un sasniedzami plašam klientu lokam.    

Līdz šim Ogres pasta nodaļa atradās Brīvības ielā, bet tagad Latvijas Pasta pakalpojumi pieejami tirdzniecības centrā “Ogres Prestižs” Mednieku ielā 21/23. Pasta un maksājumu pakalpojumus iedzīvotāji varēs saņemt gan darba dienās no plkst. 9.00 līdz 20.00, gan arī sestdienās un svētdienās no plkst. 9.00 līdz 18.00.

Ogres pasta nodaļas apmeklējums klientiem vairs nebūs jāieplāno atsevišķi, to varēs paveikt līdztekus ikdienas pirkumiem. Būtiski, ka jaunās pasta nodaļas telpas ir pielāgotas piekļuvei cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem un arī jaunajiem vecākiem ar ratiņiem, turklāt pie tirdzniecības centra atrodas plašs automašīnu stāvlaukums.

Pasta nodaļā saņemamo pakalpojumu klāstu papildina arī pilsētā uzstādītie četri pakomāti – Rīgas ielā 23, Vidus prospektā 1, Kalna prospektā 2a un Mednieku ielā 21/23, kuros integrēta arī vēstuļu kastītes funkcija. Tā gan sūtījumu izsūtīšanu un saņemšanu, gan korespondences nosūtīšanu klienti var veikt sev piemērotākajā laikā.

 

Par VAS Latvijas Pasts  

Latvijas Pasts ir valsts kapitāla sabiedrība, un tās darbības virzieni ietver pasta, loģistikas un finanšu pakalpojumus. Uzņēmums specializējas iekšzemes un starptautiskās piegādēs, sākot ar e-komercijas un paku sūtījumiem līdz presei, vēstuļu korespondencei un personalizētiem loģistikas risinājumiem. Latvijas Pasts, izmantojot uzticamus gaisa, ūdens un sauszemes tranzīta savienojumus, sniedz pakalpojumus gan privātpersonām, gan biznesa klientiem. Nacionālā pasta operatora komandu veido ap 2200 darbinieku.

Latvijas Pasts rūpējas par klientu pieredz vairāk nekā 155 pasta nodaļās.  Uzņēmums pastāvīgi ievieš inovācijas un mūsdienīgas tehnoloģijas, attīstot valstī lielāko pakomātu pārklājumu 400 vietās. Latvijas Pasta vīzija – kļūt par pirmo izvēli ikkatra Latvijas iedzīvotāja sūtījumiem.

  

Papildu informācijai: 

Inita Fedko | Komunikācijas un filatēlijas daļas komunikācijas speciāliste
Mob.: +371 26663732
E-pasts: pr@pasts.lv, inita.fedko@pasts.lv

 

Latvijas Pasta sociālo mediju profili: 

Twitter; Facebook; Instagram; Linkedin