20.07.2010

Šodien, 20. jūlijā, speciālajā personalizēto pastmarku zīmogošanas pasākumā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2010 dalībnieki saņem savas personalizētās pastmarkas.

Katrs konkursa dalībnieks saņems savu personalizēto pastmarku; attiecīgi tika izgatavotas 20 dažāda veida personalizētās pastmarkas.

Latvijas Pasta personalizēto pastmarku veidošanas pakalpojums Mana pastmarka ir oriģināla iespēja izveidot īstu pastmarku par klienta brīvi izvēlētu tēmu.

Manas pastmarkas izveidē Latvijas Pasts nodrošina vienotu, kvalitatīvu, standartiem atbilstošu pastmarkas ražošanu, bet klients izvēlas vizuālo noformējumu. Privātpersonas pastmarkai var izvēlēties, piemēram, foto kadru no svinībām, kāzām, kristībām, mācību iestādes izlaiduma, savukārt uzņēmumiem interese lielākoties ir par sava tēla vai konkrēta produkta popularizēšanu. Attēlam jāatbilst Latvijas Republikas tiesiskajām un ētikas normām.

Personalizētās pastmarkas izvēlas arvien vairāk uzņēmumu un privātpersonu, tādējādi apstiprinot, ka šis pakalpojums ir interesants un nepieciešams. Mana pastmarka ir īpaša ar to, ka tas ir ekskluzīvs, taču ikvienam pieejams pakalpojums.

Lai izveidotu pastmarku, izvēlētais attēls jāpievieno īpaši šim pakalpojumama izstrādātajā mājaslapā www.manapastmarka.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta nodaļas. Uzņēmuma pamatfunkcija ir pasta un filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumu sniegšana. Latvijas Pastam pieder trīs meitas uzņēmumi – SIA Mailmaster, AS IT Latvija un AS Latvijas Pasta nodaļu tīkls. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

Papildu informācija:

Liene Dobele

VAS Latvijas Pasts
Mārketinga komunikāciju daļas vadītāja
Tālr.: + 371 67608505
Mob.: + 371 29283394
e-pasts: liene.dobele@pasts.lv
www.pasts.lv