20.10.2011

Latvijas Pasta unikālajai pastmarku kolekcionēšanas spēlei internetā - vairāk nekā 200000 skatījumu

Šodien, 20.oktobrī, noslēdzās unikālā Latvijas Pasta organizētā virtuālo pastmarku kolekcionēšanas spēle, kuras mājas lapai kopumā bijis vairāk nekā 200 000 skatījumu. Tas nozīmē, ka apmeklētāji spēlei veltījuši daudz laika, mainoties pastmarkām, - katrs no dalībniekiem spēlē pavadījis vidēji 14 minūšu. Pilnu 10 dažādu pastmarku komplektu izdevās sakrāt 646 spēles dalībniekiem. Laimīgais iPad2 ieguvējs, kurš tika izlozēts no dalībnieku vidus, kuri sakrājuši pilnu virtuālo pastmarku komplektu, ir Marija Kiseļova. Latvijas Pasts atgādina, ka līdz 21.oktobrim iespējams iesniegt arī savus pastmarku dizaina projektus.

Latvijas Pasts ir gandarīts, ka virtuālā pastmarku kolekcionēšanas spēle, kuras mērķis, mainoties ar citiem spēles dalībniekiem, bija sakrāt 10 atšķirīgas pastmarkas, ir spējusi ieinteresēt tik daudzus sociālā tīkla Twitter lietotājus, un cer, ka ar spēles palīdzību izdevies popularizēt vienu no atpazīstamākajiem pasta simboliem - pastmarku. 80% spēles dalībnieku bija spējuši sakrāt vismaz pusi no nepieciešamā virtuālo pastmarku kopskaita.

Pastmarku kolekcionēšanas spēli Latvijas Pasts rīko dizaina konkursa kampaņas ietvaros, kuras darbu iesniegšanas termiņš beigsies rīt, 21.oktobrī, bet no 24. līdz 28.oktobrim ikviens varēs nobalsot par, viņaprāt, labāko pastmarkas dizaina ideju interneta vietnē http://jaunapastmarka.lv. Pastmarkas dizains, kas iegūs lielāko balsu skaitu, tiks izmantots reālas pastmarkas izveidē un 2012.gadā laists aprozībā vismaz 500 000 eksemplāru.

Virtuālajā pastmarku kolekcionēšanas spēlē varēja piedalīties ikviens, reģistrējoties spēlei interneta vietnē http://jaunapastmarka.lv ar savu Twitter kontu. Spēles sākumā dalībnieks saņēma 10 vienādas virtuālās pastmarkas, un viņa uzdevums bija sakrāt 10 atšķirīgas pasta vērtszīmes; to bija iespējams izdarīt, iemainot pastmarkas no citiem spēles dalībniekiem. Savā kolekcijā iegūstot 10 atšķirīgas pastmarkas, spēlētājs sasniedza augstāko līmeni un ieguva tiesības piedalīties izlozē par iPad2.

Laimīgā iPad2 ieguvēja izloze: http://www.twitvid.com/E7QAV.

Vairāk par pastmarku dizaina konkursu uzziniet interneta vietnē http://jaunapastmarka.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana; Latvijas Pasts sniedz arī filatēlijas, pārvadājumu un eksprespasta, finanšu starpniecības, maksājumu, preses un mazumtirdzniecības pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kas nodarbina ap 5000 darbinieku.

 

Papildu informācija:
Agija Tērauda,

VAS Latvijas Pasts

sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: +371 67608504

E-pasts: agija.terauda@pasts.lv

www.pasts.lv