23.10.2013

Pastmarku dizaina konkursa ietvaros Latvijas Pasts īpašā interneta spēlē aicina piemērīt Imanta Ziedoņa frizūru

 Vienlaikus ar pirmdien, 2013.gada 21.oktobrī, uzsākto pastmarku dizaina konkursu - asociācijām par izcilā dzejnieka Imanta Ziedoņa tēmu - Latvijas Pasts, sadarbojoties ar I.Ziedoņa fondu Viegli, interneta vidē piedāvā arī interesantu un oriģinālu spēli. Reģistrējoties spēlei interneta vietnē http://jaunapastmarka.lv ar savu twitter kontu, dalībniekam ir iespēja piemērīt sev dzejnieka tradicionāli atpazīstamo kuplo frizūru. Ikviens spēles dalībnieks piedalīsies aizraujošu un ar I.Ziedoni saistītu balvu izlozē.

Pastmarku dizaina konkursa ietvaros Latvijas Pasts, sadarbojoties ar fondu Viegli, ikvienam piedāvā unikālu iespēju piemērīt I.Ziedoņa kuplos matus - katrs interesents savai fotogrāfijai var piezīmēt dzejniekam raksturīgo frizūru. Ikviens spēles dalībnieks piedalīsies I.Ziedoņa un Aivara Berķa grāmatas No Jāņiem līdz Murjāņiem un komponista Raimonda Tigula un dzejnieka dzejas un mūzikas CD formāta kopdarba Epifānijas izlozē ar īpašiem fonda pārstāvju un komponista personalizētiem vēstījumiem.

Jaunā Latvijas Pasta un fonda Viegli spēle ir piesaistīta pasta simbola - pastmarkas - popularizēšanas akcijai, kas paredz maksimāli lielas sabiedrības daļas līdzdalību pastmarkas tapšanas procesā. No 21.oktobra līdz 3.novembrim ikviens interesents interneta vietnē http://jaunapastmarka.lvaicināts iesūtīt savu pastmarkas dizaina skici par I.Ziedoņa tēmu - ilustrāciju dzejai, pasakām, prozai vai radošas un neparastas idejas saistībā ar dzejnieku un viņa darbiem. Populārāko ideju noteiks sabiedrības balsojums internetā, tā tiks izmantota pastmarkas dizaina izstrādē un nodrukāta 300 000 eksemplāru tirāžā.

Savukārt izspēlēt Latvijas Pasta jauno spēli iespējams no šodienas, 23.oktobra, līdz 3.novembrim. Balvu izlozes rezultāti tiks paziņoti 4.novembrī Latvijas Pasta twitter kontā.

Izspēlē I.Ziedonim veltītu spēli vai detalizētāk iepazīsties ar pastmarku dizaina konkursa nosacījumiem interneta vietnē http://jaunapastmarka.lv.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku.


Par Imanta Ziedoņa fondu Viegli

Imanta Ziedoņa fonds Viegli ir nodibinājums, kas izveidots 2010.gada pavasarī, lai īstenotu fonda patronam - dzejniekam Imantam Ziedonim tuvu misiju: "Latvija ir brīnumskaista zeme, bet skaistajam jāpalīdz parādīties." Fonda mērķis ir atbalstīt un veicināt jaunradi Latvijā, veicinot Imanta Ziedoņa ideju īstenošanos un vērtību turpināšanos, atbalstot radošas, neparastas idejas un veidojot projektus, kas atklāj Latvijas skaistumu.

Papildu informācija:
Zane Plone
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: +371 67608504
E-pasts: zane.plone@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts
; facebook.com/latvijas.pasts


Papildu informācija
:
Baiba Zvaigzne
Mob.: +371 29459775
E-pasts: baiba@fondsviegli.lv
www.fondsviegli.lv
; twitter.com/fondsviegli