Tradicionālajā Pasta namiņā Doma laukumā – pastmarku gada komplekts, svētku zīmogs, apsveikumi

07.12.2017

Tradicionālajā Pasta namiņā Doma laukumā – pastmarku gada komplekts, svētku zīmogs, apsveikumi

Arī 2017.gada nogalē īpašā Latvijas Pasta nodaļa atvērta Pasta namiņā, kas līdz 31.decembrim darbosies Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā Rīgā. Pasta namiņā iespējams iegādāties Latvijas Pasta jaunāko pastmarku komplektu, kurā apkopotas visas šā gada laikā izdotās pastmarkas, nosūtīt svētku pastkartes vai dāvanas un apzīmogot tās ar īpašu zīmogu, kas apliecina, ka sūtījums adresātam nosūtīts tieši no Vecrīgas.

Latvijas Pasta jaunākajā pastmarku komplektā iekļauti kopumā 20 pastmarku izdevumi, ko veido 26 pastmarkas un divi pastmarku bloki, kas emitēti 2017.gada laikā. Pastmarku komplekts ir izdevīgs veids, kā sākt vai turpināt Latvijā izdoto pastmarku kolekcionēšanu, jo tajā ietvertas visas viena gada laikā izdotās pastmarkas. Pastmarkām ir dažādas tirāžas un atšķirīgs pieprasījums, bet komplekts nodrošina visu šogad izdoto pastmarku pieejamību.

Apmeklētāju iecienītais Pasta namiņš Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā šogad ieguvis jaunas telpas un spožu vizuālo veidolu, gaidot klientus līdz pašām gada beigām un piedāvājot dažādus svētku suvenīrus, kā arī iespēju nosūtīt dāvanas. No Pasta namiņa iespējams nosūtīt apsveikumu pastkartes ar Ziemassvētku pastmarkām, kuras rotā Alberta Kronenberga pasaku tēli, un īpašo zīmogu, kas apliecina, ka sveiciens sūtīts tieši no Vecrīgas tirdziņa.

Pasta namiņa darbalaiks no svētdienas līdz ceturtdienai – plkst.10–20, piektdienās un sestdienās – plkst.10–22.

Pasta namiņu, īpašo zīmogu un Ziemassvētku pastmarkas iespējams aplūkot te
 


Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 4200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Gundega Vārpa | Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505 
E-pasts: pr@pasts.lv; gundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts