No 2020.gada 3.jūlija Jelgavas novada Kaigu pasta nodaļa Kalnciemā sāk darbu jaunās telpās Draudzības ielā 3

05.06.2020

No 2020.gada 3.jūlija Jelgavas novada Kaigu pasta nodaļa Kalnciemā sāk darbu jaunās telpās Draudzības ielā 3
No 2020.gada 3.jūlija Jelgavas novada Kaigu pasta nodaļa Kalnciemā sāks darbu jaunās telpās Draudzības ielā 3. Jaunās telpas atrodas netālu no līdzšinējās atrašanās vietas un ir ērti pieejamas arī klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. Mainīsies arī pasta nodaļas darbalaiks, un jaunajā adresē tā strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.7.30 līdz 14.
 
Kaigu pasta nodaļas telpas jaunajā adresē Kalnciemā, Draudzības ielā 3, ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. Jaunās telpas būs komfortablākas kā klientiem, tā darbiniekiem, nodrošinot pozitīvu vidi un piedāvājot atjauninātu preču sortimentu.
 
Kaigu pasta nodaļa jaunajās telpās darbu uzsāks 3.jūlijā, bet sakarā ar telpu maiņu un nepieciešamajiem darbiem pārcelšanās sekmīgai nodrošināšanai 1.jūlijā nodaļa līdzšinējās telpās Lielajā ielā 11 strādās no plkst.7 līdz plkst.12, savukārt 2.jūlijā no plkst.10 līdz 13 klienti varēs saņemt pasta sūtījumus, kam nav nepieciešama pēcmaksas iekasēšana. 
 
Darbalaiks Kaigu pasta nodaļai jaunajā adresē mainīsies – pasta nodaļa strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.7.30 līdz 14. 
 
Kaigu iedzīvotāji par pasta nodaļas adreses un darbalaika izmaiņām tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija pieejama arī pasta nodaļas līdzšinējās telpās Lielajā ielā 11.
 
 
 
Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 3400 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību. 
 
 
Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv, vineta.danielsone@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts