Rīgas 50.pasta nodaļa no 2020.gada 30.decembra sniegs pakalpojumus jaunās un rekonstruētās t/c Origo telpās

16.12.2020

Rīgas 50.pasta nodaļa no 2020.gada 30.decembra sniegs pakalpojumus jaunās un rekonstruētās t/c Origo telpās

No 2020.gada 30.decembra Rīgas 50.pasta nodaļa uzsāks darbu jaunās un rekonstruētās telpās līdzšinējā adresē – t/c Origo, Stacijas laukumā 2, piedāvājot klientiem preses izdevumu un preču ērtu izvēli atvērtā tipa stendos. Sakarā ar pārcelšanās darbiem Rīgas 50.pasta nodaļa apmeklētājiem nebūs pieejama no 2020.gada 28. līdz 29.decembrim. Sūtījumu izsniegšanas funkciju Rīgas 50.pasta nodaļai nav, bet citus pasta pakalpojumus šajās dienās iespējams saņemt jebkurā citā pasta nodaļā, tuvākās: pasta centrs Sakta un Rīgas 11.pasta nodaļa. 

Sakarā ar pārcelšanos uz jaunām t/c Origo telpām Rīgas 50.pasta nodaļa apmeklētājiem nebūs pieejama 28. un 29.decembrī. Jaunajās telpās, netālu no t/c Origo D ieejas, Rīgas 50.pasta nodaļa atsāks darbu 30.decembrī plkst.7, piedāvājot klientiem pakalpojumus mūsdienīga dizaina vidē, kas preses izdevumus un citu mazumtirdzniecības preču sortimentu ļauj izvēlēties modernos atvērtā tipa stendos. 

Tā kā šai nodaļai nav sūtījumu izsniegšanas funkciju, pārcelšanās periodā pakalpojumu sniegšana klientiem netiks būtiski ietekmēta, jo citus pasta pakalpojumus iespējams saņemt jebkurā citā pasta nodaļā. Rīgas 50.pasta nodaļai tuvākās pasta nodaļas ir pasta centrs Sakta Brīvības bulvārī 32 un Rīgas 11.pasta nodaļa Marijas ielā 20 – 28. un 29.decembrī abas nodaļas strādās no plkst.8 līdz 19.

Rīgas 50.pasta nodaļai no 30.decembra mainīsies darbalaiks: turpmāk nodaļa strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.7 līdz 20. Sakarā ar Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju un ieviestajiem ierobežojumiem tirdzniecības centru darbībā, lai mazinātu koronavīrusa Covid-19 izplatīšanos, Rīgas 50.pasta nodaļa līdz ārkārtējās situācijas beigām nestrādā sestdienās un svētdienās. Pēc ārkārtējās situācijas beigām Rīgas 50.pasta nodaļas darbalaiks sestdienās būs no plkst.9 līdz 18 un svētdienās no plkst.10 līdz 18. 

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno pasta pakalpojumu servisa un pasta pakalpojumu sniegšanas vietu vides modernizācijas darbus.


Par VAS Latvijas Pasts
Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3200 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai:
Vineta Danielsone | Vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
E-pasts: pr@pasts.lv, vineta.danielsone@pasts.lv 
twitter.com/latvijas_pasts | facebook.com/latvijas.pasts | instagram.com/latvijas_pasts